no jasne, nie tylko kogos ale pewnie troche luda bedzie ciekawe, a swoja droga jezeli to by bylo systemolubne a nie np. tylko CUBASElubne to spokojnie pozyteczna rzecz.
/// more for your atari ///
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Pioro swietlne
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no jasne, nie tylko kogos ale pewnie troche luda bedzie ciekawe, a swoja droga jezeli to by bylo systemolubne a nie np. tylko CUBASElubne to spokojnie pozyteczna rzecz.
Sterownik mam nadzieje ze bedzie dzialal wszedzie , ale nie wiem jak z rozdzielczoscia w poziomie bo z jednych zrodel wynika, ze w pionie jest dokladny co do pixela a w poziomie do 4 w low 8 w mid i 16 w hi ale ... moze da sie to jakos obejsc (znaczy jezeli jest tak jak mysle to sie nie da [ale moge sie mylic]) . W kazdym razie jest to jakis meges z przerwaniami .
ta dokładność "co X pikseli" jakoś kojarzy mi się z głębią trybu...
Chodzi o czestotliwosc pomiaru czasu prawdopodobnie .. ale tego wlasnie nie jestem pewien. Atari i tak zawsze odczytuje niezaleznie od rozdzielczosci tyle samo bajtow z pamieci ekranu (32000) i wyglada ze pomiar jest wykonywany co 2 bajty takjakby ,ale czemu tak .. nie wiem moze taki bufor ma jakis uklad dajacy obraz do modulatora w sensie jedo 16 bitowe slowo naraz.
(czy cos :P)
Myle sie ?
Ok dodalem watek w fabryce :
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 496#p77496
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Pioro swietlne
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 61 zapytań