czołem,
Pilnie potrzebuję stacji dysków, najlepiej firmy Toms. Czy ktos się orientuje gdzie ja można kupić ? Obserwuje aukcje od pewnego czasu i nie mogę znaleźć.
Jesli ktoś ma na sprzedaż proszę o kontakt.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobrą stację dysków
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czołem,
Pilnie potrzebuję stacji dysków, najlepiej firmy Toms. Czy ktos się orientuje gdzie ja można kupić ? Obserwuje aukcje od pewnego czasu i nie mogę znaleźć.
Jesli ktoś ma na sprzedaż proszę o kontakt.
oj jeśli się pojawi toms 720 na allegro, to aukcja zakończy się z ceną 1k pln... bądź wyższą...
710 jest jeszcze trudniejsza do zdobycia ...
obecnie nigdzie i dziwne że kolekcjonerzy nie odkryli stacji Toms...
heh, no tomsa jest i bylo juz od dawna trudno kupic. Ja 2 miesiace temu odzyskalem swoja 720C i jestem z tego bardzo zadowolony
Monsoft - poslales po nia w celu "odzyskania" Sasze i Wanie? :D
nie pewnie z 1k pln i wystarczyło...
nie, po prostu moj znajomy ktory ja ode mnie kupil przestal sie juz bawic Atari i juz jej nie potrzebowal wiec chetnie mi ja odsprzedal.
A cena ?? hmmm... totalnie bardzo atrakcyjna bo po znajomosci.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobrą stację dysków
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 47 zapytań