Poszukuje GFA basic wersja 2 lub wyższa na Atari st , jeśli ktoś ma program w swoich zbiorach to bardzo bym prosił o przesłanie mi na maila.
Pozdrawiam
Roman
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Gfa Basic
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuje GFA basic wersja 2 lub wyższa na Atari st , jeśli ktoś ma program w swoich zbiorach to bardzo bym prosił o przesłanie mi na maila.
Pozdrawiam
Roman
Na szybko wygooglałem coś takiego.
Ok. dziękuje za szybką pomoc już mam basica, teraz mam takie pytanie jak nazywa się kompiler dla tego języka, to są moje początki z gfa BASIC i prosiłbym o wyrozumiałość;)
Zajrzyj tutaj http://www.planetemu.net/index.php?sect … mp;dat=371
Oki dzięki za pomoc kompiler już znalazłem w paczce z gfa basic 3.6TT mam nadzieje że za niedługo pojawi się pierwszy program;)
gotham: a co to będzie za program ? jakiś zmyślny programik do wygrywania licytacji na allegro ? :D
MSPANC
Czuje nutke uszczypliwości ;) Chciałbym napisac na początku jakąś prostą grę;) a potem coś większego;)
więkrzego, czy większego ? To różnica, bo w Gfa Basic nie da się nic więkrzego zrobić... :) jał
Gotham: polecam GFA-Basic 3.5 który jest de facto lepszy od 3.6TT.
W czym jest lepszy jeśli można wiedzieć? Szybszy w działaniu na serii st?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Gfa Basic
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 59 zapytań