No nie, panowie... najpierw wszyscy narzekają, że scena z 3miasta nie potrafi się zintegrować przy kuflach tak jak chłopaki z wawy, a gdy nadaża się ku temu okazja to "ja nie mogę, ja pracuję, ja mam naukę" etc etc. :oops: jednym słowem totalne &*&*((. szkoda, że nie wszyscy potrafią wygospodarować te 2/4 godziny na spotkanie... naprawdę szkoda. myślę, że nie ma sensu robić spotkania dla 1, może 2 osób - załatwiłem miejsce dla 10 osób... (liczyłem m.in na Darth'a, Dracon'a, Geparda, Trophy'ego, Strykera, Blackdota...). :?
Sprawa SV2003 nadal więc "wisi". Skoro nawet tak mała grupa ludzi nie potrafi się spotkać to nie wiem czy jest sens podejmować takie ryzyko jak organizacja party :( :oops: więć short notka do organizatorów East'a - nie zawieszajcie organizacji swojej imprezki na rzecz SV, bo póki co nie jest ustalona nawet data tejże...
Anyway jeśli zbierze się chociaż 5 osób chętnych na spotkanie - sprawa jest nadal otwarta. Nawet zmiana terminu (wcześniej lub później), godzina... :idea:
Eh...