Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na pierwszy w nowym roku sztabik.
Spotkanie odbędzie się w dniu 12.01.08 na ul. Usypiskowej 5 o godzinie 17:00.
Pozdrawiam i zapraszam
Gzynio
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Noworoczny sztab w Warszawie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na pierwszy w nowym roku sztabik.
Spotkanie odbędzie się w dniu 12.01.08 na ul. Usypiskowej 5 o godzinie 17:00.
Pozdrawiam i zapraszam
Gzynio
Widzę, że wszyscy uwzięli się na tę sobotę. Dwa śluby, sztab, jeszcze tylko porodu i pogrzebu brakuje. ;) Nie wiem, czy będę, chociaż dawno piwa nie piłem.
Poród chyba jeden planowany jest...
Już się dokonał :)
Aha, to ja nadal czekam na info o porodzie i pogrzebie w tę sobotę, bo jak wspomniałem wśród moich znajomych dwa śluby już są zaklepane.
"wśród moich znajomych dwóch śluby już są zaklepane" czy "wśród moich znajomych dwa śluby już są zaklepane"? Bo jeśli masz dwóch znajomych co biorą ślub, to nie zabieraj ich do sleeping roomu ;)
Vascao, czepiasz się. :P Nie napisałem "2-ch" tylko "2". Specjalnie dla Ciebie poprawiłem.
Wśród moich znajomych znajdzie się parę takich, których odradzałbyś mi zabierać do sleepeing roomu, ale ja zapewniam Cię, że to fajne chłopaki są. ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Noworoczny sztab w Warszawie
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań