1

Podrozojac sobie po zachodnich (imperialistycznych) sajtach trafilem na stronke na ktorej oferuja fajne t-shirty.Pewnie ceny sa drakonskie (Hi DRC!)ale ciesza oczko.Niektore jak np. koszulka z logo Defender lub Neo Geo wciskaja w fotel.Masta killah!a ta ze alienem a'la space in Vaders!!!
Jak jest ktos odwazny,niech sprawdzi ceny....Hej Messiah,moze taka koszulka usmierzy bol po stracie t-shirta z Cubainem...?

gep/lamers^dial

2

Tak sie zajaralem ze zapomnailem zapodac link'a.
Oto i on: http://www.theoldcomputer.com/classifie … 0Sales.htm

siemanko!

gep/lamers^dial

3

fajne, ale drogo - lepiej uśmiechnąć się do Va$ka...  ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

4

Jał!
Jeśli jesteście zainteresowani koszulkami, to proszę o sygnał na skrzyneczkę mejlową [rozmiar, kolor, ilość sztuk]. Prajz to coś w okolicach 2o zeta [maxymalnie po kosztach, by nie wyjść w plecy]. Może Vasko mnie nie zabije  :rolleyes: Jeśli będzie spory odzew, to postaram się przywieźć je na Ornetę. Te z AlienInvaderem będą na 1oo%. Sija.

Jał!
Może Vasko mnie nie zabije  :rolleyes: Jeśli będzie spory odzew, to postaram się przywieźć je na Ornetę. Te z AlienInvaderem będą na 1oo%. Sija.

Ja nie, dlaczego? Jeden problem z glowy odpadnie :)

6

Vasko.TRS:
Jeden problem z glowy odpadnie  :)

No to się cieszę  :)

7

No to się cieszę  :)

<singhya@o2.pl>:212.126.20.5 does not like recipient.
Remote host said: 550 <singhya@o2.pl>: Recipient address rejected: Konto nie
istnieje (no such account)
Giving up on 212.126.20.5.

Anj, zdaje sie ze twoje konto na o2.pl nie istnieje :-(
Jak sie z Toba mozna inaczej skontaktowac ?

8

Mikey.NG:
Anj, zdaje sie ze twoje konto na o2.pl nie istnieje  :(
Jak sie z Toba mozna inaczej skontaktowac ?

Hmm...dziwne. Dostałem na "singhayę" dziś kilka mejli, udało mi się nawet zalogować i wszystko wygląda tak jak zwykle. Nie mam pojecia co się mogło stać. Może spróbuj jeszcze raz, a jak się nie uda, to proponuję GG lub alternatywne skrzynki:
szamboattack@o2.pl - sparwdzam codziennie
struktury@o2.pl - tę trochę rzadziej.
W każdym bądź razie dzięki za info.

Dodam na koniec, że w najbliższym czasie [jeśli oczywiście będzie zainteresowanie] poszerzę repertuar wzorów.

9

Hmm...dziwne. Dostałem na "singhayę" dziś kilka mejli, udało mi się nawet zalogować i wszystko wygląda tak jak zwykle. Nie mam pojecia co się mogło stać.

Wsio jasne.. wzialem adres z profilu a tam masz singhya a powinno byc
singhaya jesli dobrze pamietam. Popraw sobie profil jesli jest tak jak pisze.
Zjadlo Ci literke w profilu.

10

Mikey.NG:
Popraw sobie profil jesli jest tak jak pisze.
Zjadlo Ci literke w profilu.

:o  Łoł, dzięki Mikey. Już wszytsko gra, sorki dla tych, którzy wysłali na poprzedniego mejla i nie doczekali się z wiadomych względów odpowiedzi. Traz powinno byc wszystko róló  :D

Tym razem dodam, że będą postaci z różnych gierek i jeśli macie jakieś typy, to proszę, zobaczymy co się da zrobić. Greetz.

11

Tym razem dodam, że będą postaci z różnych gierek i jeśli macie jakieś typy, to proszę, zobaczymy co się da zrobić. Greetz.

Moje typy:
- rockford  (boulder dash)
- willy  (jet set willy)
- pedro (montezuma's revenge)
- pingwinek (pengo)
- robbo (robbo) ;-)

;-) ;-) ;-)

12

Ja dodałbym jeszcze barmana z Tappera, obowiązkowo przy kraniku i z kufelkiem  :D

13

Zapomniałem: i szpiegów ze Spy vs Spy I, z z czołówki (obrazek gdy się wgrywa gra, z gunem i sztyletem), supeł  ;)

14

I brusliego :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

15

A ja Hansa Klossa i zrzut ekranu z River Raid`a WYPAS!  :D

I Ty zostaniesz big endianem...

16

no i postacie z M.U.L.E.!!!!!

17

o ludkach z Atari Basketball nie zapomnijcie.....

gep/lamers^dial

18

A ja się wyłamię i zamawiam z Larą Croft XD! A tak poza tym to Robbo tio był zawsze mój idol : D!!! No, albo pan Kloss ^^! Ale ja to bym chciała z panią Larą [wiem, ze ze scena nie związane, ale czy dałoby się coś zrobić? ^^']

There's special place for me in hell. It's called the throne.

19

Chłopki z International Karate, najlepiej z ktoryms tlem oraz zzut ekrany z gry pong ;)

20

A ja się wyłamię i zamawiam z Larą Croft XD! A tak poza tym to Robbo tio był zawsze mój idol : D!!! No, albo pan Kloss ^^! Ale ja to bym chciała z panią Larą [wiem, ze ze scena nie związane, ale czy dałoby się coś zrobić? ^^']

Hmm. Lara Croft w koszulce z Larą Croft? Narcyzm?  ;)

21

to juz lepiej lara cr. w przezroczystej koszulce  8O

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

22

.......albo Lara Croft saute............
znajomek zrobil sobie koszulke z Giana Sisters........ale wypas.....heheheh
Tak mi sie marzy by sobie zrobic ze screenem z Self Test-u.... :D

gep/lamers^dial

23

dely: to juz lepiej lara cr. w przezroczystej koszulce

- czy to jakaś żaluzja? ;)

Lewis: A jaak! XD Poza tym L.C to moja idolka osobista XD Ech, te pistolety ... XD

24

fakt pi....stolety ma niezłe.....jest na czym oko zawiesic-tzn ze jak polozysz jej reke na mostku (sic!) to ci dlon zjedzie jak Małysz po skoczni.....
Na marginesie latem w Sopocie Bjork ma byc,wlasnie sie dowiedzialem......hehehehe

gep/lamers^dial

25

kiedy w sopocie? ja sie tam wybieram ^^, tzn do sopotu i może sie zachaczy o koncercik ^^!