Czy jest juz gdzies dostepny caly sofcik z konkursu? Bo jakby co, to ja juz mam i moge uwolnic...
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Sofcik z konkursu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest juz gdzies dostepny caly sofcik z konkursu? Bo jakby co, to ja juz mam i moge uwolnic...
Ale którego konkursu?
niemieckiego... a byly w miedzyczasie jakies inne?
No w midzyczasie to na atari nie, ale wogole to bylo z 1000'siac.
Tak wiec niesprecyzowane pytanie powoduje zaklopotanie ;)
BTW.
U nas w firmie, klient otworzyl ticket tej tresci:
"Please disconnect the 2 hard drives currently connected to our server and give them to our messenger when he arrives."
Tak wiec czarny poszedl i wyciagnal 2 pierwsze dyski z RAID'a. Oczywiscie zrobil zle bo klientowi chodzilo o dysku USB podpiete do server'a. Ale nie mozna go do konca winic, bo klieta nie specyzowal o ktore dyski mu chodzilo.
Myslalem, ze post na forum _8-bit_ _Software_ na _Atari Area_ sam z siebie wyjasnia, ze nie chodzi o konkurs mokrego podkoszulka na plazy w Acapulco...
poślij Vaskowi, jemu widze brakuje kilku szt.
O to ja też może poproszę. :)
No to zeby sie nie rozpisywac do kazdego z osobna, wieczorem po pracy wrzuce na serwer i podam namiary.
No to wrzucilem razem z komentarzem i wszystko jest tutaj.
A moglbys (po tych duzych uzupelnieniach) spakowac calosc, bo ten plik jest dosc stary...
Kaz, dzięki za brakujący stuff !
Zrobimy, zrobimy. Troszke cierpliwosci. Grzeniu - prosze bardzo.
Wersja 1.1 gry Mule Wars juz na atari.online.pl, razem z komentarzem.
Brawo Kaz za zdobycie reszty softu. Co prawda w Mule Wars to mnie cały czas pokonuję a ta druga growa pozycja to jakościowo dobra na jakiś 1981-2 rok ( ;) ), ale nic to!
Aha, sprawdź maila! :)
Kaz, dlaczego nie mozna pobrać Mule Wars v1 i v2 ?
Nie wiem dlaczego nie mozesz. Wszystko wyglada ok.
U mnie też ok.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Sofcik z konkursu
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 61 zapytań