Nie, no jasne!!!! Proponuje normalne boisko - jest niedaleko, ew. hale Arena jak ktos na parkiecie woli - tez blisko :)
MTV gdzie, tym razem dokopiemy commodziarzom!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Symphony 2003 - ktos jedzie ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie, no jasne!!!! Proponuje normalne boisko - jest niedaleko, ew. hale Arena jak ktos na parkiecie woli - tez blisko :)
MTV gdzie, tym razem dokopiemy commodziarzom!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jak pojade, to będe kibicowała!
JIL SCENA! GO! GO! GO! 8)
ORNETA ORNETA ORNETA - Wilson, jak na sali to gram. Na boisku widziales nie bardzo nam idzie ;-)
ORNETA ORNETA ORNETA - Wilson, jak na sali to gram. Na boisku widziales nie bardzo nam idzie ;-)
Ale będziemy mieli napastnika - nasz ukochany Dziadzia Va$co!!!!!
Dokopiemy im!!!!!
Jak pojade, to będe kibicowała!
JIL SCENA! GO! GO! GO! 8)
A zatańczysz Go Go ??? Nago go go !! ??
Mikey: Mam 3 wolne miejsca w wozie i duży bagażnik (kombi rula) zmontuj kogos po drodze, radom, pabianice poznan.
anj jedzie (pulawy) i dely pewnie (radom) spox - jeszcze troche czasu
ktos sie pisze jeszcze ? ;-)
Ja sie zabieram jakby co
no to jest komplecik....
Oferty podziału Pb95 kierować do mikeya ;)
masz 3 miejsca
dely + anj to 2 - gdzie tu komplecik ;-) ?
Chlopaki moze zrobimy sobie podroz na 2 furaki ?? - zawsze rażniej i fajniej - aha tra zalatwic krotkofalowki to bedzie niezla impreza ;))).. trza bedzie sie jakos umowic. Puki co moj skład xray + slaves + (fox sie zastanawia - ale mysle ze go namowie) i byc moze eru. ale jesli nie eru to 1 miejsce bedzie wolne dla chetnego. (pieciu nie zabieram - na zeszle LL tak jechalismy i to byl koszmar) ruszamy z Wawy a wy ?? pomyslta gdzie moznaby sie styknac.
My z Lublina ... dam Ci znac jak wszystko bedzie na 100% pewne.
komplecik jest bo jedno miejsce zarezerwowane ;)
z warszawy i z lublina, to się spotkamy zapewne gdzieś koło łowicza dopiero :(
My z Lublina ... dam Ci znac jak wszystko bedzie na 100% pewne.
ej.. jak naginacie z lublina to moze mnie wezmiecie? nie bede musial napi* polskim expresem, etc... a w sumie z wawy juz jade z iksem .. to jak? :) dajcie znac na priv. (oczywiscie o ile jedziecie przez wawe...).
spoko slv jeszcze dam znac. Masa czasu jeszcze.
Chlopaki moze zrobimy sobie podroz na 2 furaki ?? - zawsze rażniej i fajniej - aha tra zalatwic krotkofalowki to bedzie niezla impreza ;)))..
Najlepiej jedzcie za Delim i dzwoncie do niego na komorke. Fajnie sie kreci aby wyciagnac z kieszeni... Glupia zabawa, ale ile radosci! Choc jeszcze fajniej dzwonic do Lewisa 8)
Hmmm. A co nie tak z moim odbieraniem/telefonem?
Hmmm. A co nie tak z moim odbieraniem/telefonem?
Samochod sie bardziej kiwa... :D
> Najlepiej jedzcie za Delim i dzwoncie do niego na komorke. Fajnie sie kreci aby wyciagnac z kieszeni...
A myslalem ze tylko Axe jest zboczuchem ...
Ja p*.*...... Ale widze, ze brakowalo tematow w drodze do/ze Slomczyna....... :? :? :?
Oczywiście chciałabym,aby mecz się odbył!
Ale to zależy czy chłopaki z C64 przyjadą, bo jakoś Poznań im nie odpowiada, woleli wcześniejsze miejsce party. Ale myślę, że będą.
Cobra.
Do wszystkich co się wybierają, a żadko zaglądają na stronę organizatorów. Można zaoszczędzić 10 zł robiąc przedpłatę - na konto. wtedy zamiast 40zl placimy 30 zl. i mamy wjazd wolny. Szczegóły na stronie.
mysle ze warto.
No, chlopaki, pare dni zostalo aby zrobic przedplate - deklarujcie sie ostatecznie, czy jedziecie, bo nie wiem, czy te deklaracje sa aktualne!
NIe po to zrobiłem przelew, żeby teraz nie jechać więc będziemy.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Symphony 2003 - ktos jedzie ?
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 51 zapytań