Szukam gry o pewnym kowboju. Moje wskazówki:
1. NIE JEST to na pewno zagraniczna gra (tytułu nie pamiętam) o pewnym szeryfie, który chodził po miasteczku i polował na bandytów, Clinta Eastwooda itp.)
2. Prawdopodobnie może być to polska gra, ale raczej nie wydana przez LK.Avalon, Mirage czy ASF
3. O samej grze: Jest krótka. Mmy ludzika, który z tego co pamiętam wyglądał jak kowboj i strzela sobie do napotkanych przeciwników. Wygląda to wszystko nieco tak jak w słynnym niegdyś polskim mordobiciu o nazwie "Franko" tzn. kowboj wyrusza z lewej strony ekranu i idzie sobie cały czas w prawo i strzela, akcja gry dzieje się na pewno w mieście (choć nie wykluczone, że do tego miasteczka najpierw trzeba dojść - nie pamiętam). Idąc ulicami ( w tle bloki itp.) mijamy stojące samochody (chyba m.in. garbusy) -być może nawet przewrócone (ale nie jest to gra "Swat").
4. Moje domysły:
- być może autorem gry jest niejaki Janusz Karmański, który zrobił np. Operation Wolf II
- ale to taki strzał w ciemno gdyż szukaną grę miałem na zestawie turbo, które sprzedawano na początku lat 90, (nie mam pojęcia czy w całej Polsce były dostępne takie same zestawy czy tylko u mnie (woj. War-Maz). i pamiętam, że "operation wolf II" była na zestawie (33 lub 31???) zaraz obok gry, której szukam - jest pewne podobieństwo między nimi, ale gra z kowbojem miała raczej lepszą grafikę i posiadała muzykę na stronie tytułowej.
- próbowałem sobie przypomnieć tytuł i doszedłem, że być może gra nazywała się "Crazy Louie"(???) lecz nie znalazłem nigdzie potwierdzenia, w każdym razie w tytule chyba był przymiotnik - i był to tytuł chyba w języku angielskim.
To raczej wszystko co mogę na ten temat powiedzieć - jeżeli komuś się coś nasuwa się na mysl to proszę o pomoc.