Panie Gep and the rest! Więc widzimy się everybody w next weekendos, ok! :D
Miejsce bibki: Namiot "Tyskie" na Westerplatte.
Dojazd: Wysiadacie w Gdańsku Głównym, przy dworcu są wiaty autobusowe - pakować tyłki do 106-stki i wysiąść na przedostatnim przystanku (po lewej stronie widać namiot z logosami "Tyskie" i Terminal Promowy - szary dwupiętrowy budynek). Nawet jeśli pojedziecie jeden przystanek dalej (na ostatni) to dojście do w/w miejsca zajmie wam może minutę :lol: Mimo iż się zarzekałem, że dwóch kompów nie wezmę, to jestem bliski zmianie decyzji :P Nigdy nie mów nigdy, hehe...
Dracon: z STkami to jak z kobietami - po kilkcu browcach każde demo Ci się spodoba! ;) Jak możesz to skontaktuj się z Darth'em i powiedz mu o bibce. Nie mam GG, więc nie mogę też skontaktować się z Blackdotem.
Panie Gep! Z demkiem Lasse to ciekawa historia :) Grupa The Naughty Bytes robiła je na ST i jest to eSTekowe demko, ale... działające tylko na Falconie!!! 8O 8O 8O Drizzt kończył to demko przy mnie na Silli'97 w Niemczech. Ostatnie linijki kodu spłodził właśnie na Flaszce i stąd ta śmieszna sytuacja :lol: Mimo iż (jak sam przyznał) jest to kwestia 5 minut aby zrobić fix'a - nie chce mu się już w tym babrać... :? A muza jest w formacie YM, mogę Ci ją załatwić jeśli do czegoś Ci się to przyda?
Aaaa, no właśnie panowie - ostatnia sprawa. Proponuję to spotkanie w Niedzielę, godz. 16sta - co Wy na to? Jest to już ostatni szczegół co do tej imprezy... więc czekam!
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)