Zagadka dla bywalców #atari8 oraz pl.comp.sys.atari: kogo przywodzą na myśl teksty, które na poniższych obrazkach wydziela Wally?
http://www.unitedmedia.com/comics/dilbe … 70804.html
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Kto to taki?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zagadka dla bywalców #atari8 oraz pl.comp.sys.atari: kogo przywodzą na myśl teksty, które na poniższych obrazkach wydziela Wally?
http://www.unitedmedia.com/comics/dilbe … 70804.html
Dobrze, że mam na liście ignorów, bo inaczej bym nie pamiętał:
ArchieIl (*!josh@argo.pl.eu.org)
:)
Dajcie jakieś linki, bo przejrzałem pobieżnie archiwum pl.comp.sys.atari i nie wiem w czym rzecz...
W skrócie można powiedzieć, że przy pomocy ANTICa sterował już co najmniej działkami laserowymi podczas trzech wojen międzygwiezdnych, a całe Atari zostało już przez niego zaprogramowane w nowym rodzaju metaprogramowalnych optokwantowych subneutronowych układów logicznych. Są one niestety tak nowe, że jeszcze ich nie zaprojektował.
W ramach projektu oczywiście żadnego prototypu też nie potrzebuje budować, ani pisać wymyślonych przez siebie programów, bo świetnie wie, że będą działać: "I didn't do any research, it's more of an experience sort of thing" (tm). Epi oczywiście trafił.
Może to niektórych zdziwi, ale mi to się z opisu skojarzyło z BALOISEM, który swego czasu m.in. mierzył sobie... coś na ekranie aby udowadniać jakiś swoje tezy. Tylko, że jego inicjały to chyba nie te co tu padły... ;)))
Nie ma to jak wypowiedź zorientowanego w temacie i będącego na bieżąco z tematyką kanału #atari8 "znawcy" :cool:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kto to taki?
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań