Zagadka dla bywalców #atari8 oraz pl.comp.sys.atari: kogo przywodzą na myśl teksty, które na poniższych obrazkach wydziela Wally?
http://www.unitedmedia.com/comics/dilbe … 70804.html
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Bałagan » Kto to taki?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zagadka dla bywalców #atari8 oraz pl.comp.sys.atari: kogo przywodzą na myśl teksty, które na poniższych obrazkach wydziela Wally?
http://www.unitedmedia.com/comics/dilbe … 70804.html
Dobrze, że mam na liście ignorów, bo inaczej bym nie pamiętał:
ArchieIl (*!josh@argo.pl.eu.org)
:)
Dajcie jakieś linki, bo przejrzałem pobieżnie archiwum pl.comp.sys.atari i nie wiem w czym rzecz...
W skrócie można powiedzieć, że przy pomocy ANTICa sterował już co najmniej działkami laserowymi podczas trzech wojen międzygwiezdnych, a całe Atari zostało już przez niego zaprogramowane w nowym rodzaju metaprogramowalnych optokwantowych subneutronowych układów logicznych. Są one niestety tak nowe, że jeszcze ich nie zaprojektował.
W ramach projektu oczywiście żadnego prototypu też nie potrzebuje budować, ani pisać wymyślonych przez siebie programów, bo świetnie wie, że będą działać: "I didn't do any research, it's more of an experience sort of thing" (tm). Epi oczywiście trafił.
Może to niektórych zdziwi, ale mi to się z opisu skojarzyło z BALOISEM, który swego czasu m.in. mierzył sobie... coś na ekranie aby udowadniać jakiś swoje tezy. Tylko, że jego inicjały to chyba nie te co tu padły... ;)))
Nie ma to jak wypowiedź zorientowanego w temacie i będącego na bieżąco z tematyką kanału #atari8 "znawcy" :cool:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kto to taki?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań