SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Bałagan » AA na PPC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niby bajer, ale .... ja jakos nie wyobrazam sobie ogladania www na takich malych ekranach.
fak(t). przeglądanie serwisów www może przyprawić o ból głowy i niepotrzebnie nadszarpnąć nerwy. co innego choćby słuchanie sapów :)
I to jeszcze na internet eksplorerze :/
TO na moim telefonie Opera mini (najnowsza bera) wygląda poprostu jak wersja na desktopa... a na win mobile jak kupa :)
Zrypany jest ten system. Z czym do ludzi MS ? :)
ps. miałem telefon na win mobile i przez rok jedno z bardziej bezproblemowych urządzeń ipaq 1941 :)
symbian sux, win mobile sux ... wszystko sux ?
symbian mniej sux :)
Grzeniu - ja myslalem ze zamiesciles te fote zeby zawstydzic Tworce AA ;P W dzisiejszych czasach to skandal i sromota jesli strona poswiecona IT nie prezentuje sie dobrze na urzadzeniach mobilnych.
Chodzi o to panowie, ze aby nawigacja na PPC czy komorce nie przyprawiala o bol glowy, tworca strony musi to uwzglednic i zrobic wersje mobilna.
Też tak myślałem. A przecież tak łatwo wcisnąć SHIFT+F11. :)
widze ze masz neta w kibelku ;
A nie lepiej tapnac Menu-> View -> Desktop? O wiele lepiej imho. Prznajmniej mozna znalezc wszystko, bo jest w tym samym miejscu.
Grzeniu - ja myslalem ze zamiesciles te fote zeby zawstydzic Tworce AA ...
To też miałem na myśli ;)
To może od razu wkleić zdjęcie z konsoli 80*25 z lynxem i także zawstydzić Twórcę A-A ? :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Bez przesady panowie... za jakiś czas problem rozwiąże się sam.... parę lat... technologia produkcji wyświetlaczy idzie do przodu i wszystkie przenośne gówna zaczną obsługiwać wyższe rozdzielczości ;)
Jeszcze może wersję na zegarki byście chcieli?
dla mnie może być i na WAP ;)
btw. GSPlayer + ASAP plugin gra bardzo przyzwoicie.
No i we Froggera (MAME) można pocieniować
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » AA na PPC
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 64 zapytań