SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » AA na PPC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niby bajer, ale .... ja jakos nie wyobrazam sobie ogladania www na takich malych ekranach.
fak(t). przeglądanie serwisów www może przyprawić o ból głowy i niepotrzebnie nadszarpnąć nerwy. co innego choćby słuchanie sapów :)
I to jeszcze na internet eksplorerze :/
TO na moim telefonie Opera mini (najnowsza bera) wygląda poprostu jak wersja na desktopa... a na win mobile jak kupa :)
Zrypany jest ten system. Z czym do ludzi MS ? :)
ps. miałem telefon na win mobile i przez rok jedno z bardziej bezproblemowych urządzeń ipaq 1941 :)
symbian sux, win mobile sux ... wszystko sux ?
symbian mniej sux :)
Grzeniu - ja myslalem ze zamiesciles te fote zeby zawstydzic Tworce AA ;P W dzisiejszych czasach to skandal i sromota jesli strona poswiecona IT nie prezentuje sie dobrze na urzadzeniach mobilnych.
Chodzi o to panowie, ze aby nawigacja na PPC czy komorce nie przyprawiala o bol glowy, tworca strony musi to uwzglednic i zrobic wersje mobilna.
Też tak myślałem. A przecież tak łatwo wcisnąć SHIFT+F11. :)
widze ze masz neta w kibelku ;
A nie lepiej tapnac Menu-> View -> Desktop? O wiele lepiej imho. Prznajmniej mozna znalezc wszystko, bo jest w tym samym miejscu.
Grzeniu - ja myslalem ze zamiesciles te fote zeby zawstydzic Tworce AA ...
To też miałem na myśli ;)
To może od razu wkleić zdjęcie z konsoli 80*25 z lynxem i także zawstydzić Twórcę A-A ? :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Bez przesady panowie... za jakiś czas problem rozwiąże się sam.... parę lat... technologia produkcji wyświetlaczy idzie do przodu i wszystkie przenośne gówna zaczną obsługiwać wyższe rozdzielczości ;)
Jeszcze może wersję na zegarki byście chcieli?
dla mnie może być i na WAP ;)
btw. GSPlayer + ASAP plugin gra bardzo przyzwoicie.
No i we Froggera (MAME) można pocieniować
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » AA na PPC
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 64 zapytań