Odzyskałem właśnie swój wiekowy 65XE, wyposażony w standardowy magnetofon, co ogranicza mnie do niewielkiej kolekcji kastet z programami. Wychodzi więc na to, ze SIO2PC moim ratunkiem - FAQ przeczytałem, schemat obejrzałem, ale że jako elektronikiem nie jestem i takowych znajomych nie posiadam nic tu nie zdziałam. Allegro - nikt nie sprzedaje aktualnie, na eBayu koszmarnie drogo jak na polskie warunki. Pozostaje mi więc zdać się na Waszą pomoc (a, i wtyczki SIO nie posiadam, a dodatkowo lubię swój magnetofon CA-12 więc mu nie utnę :)). Oczywiście za wynagrodzeniem. smile Wertując starsze wątki widziałem, że była kiedyś koncepcja sklepiku, który sprzedawałby akcesoria, wykonane przez elektronicznie obytych użytkowników forum. Szkoda, ze nic z tego nie wyszło. :(
--
LeHardi
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.