Na allegro pojawiła się ciekawostka dla kolekcjonerów ATARI STBook.
http://www.allegro.pl/item223351095_jed … tari_.html
Czy ktoś posiada takie cudo?
Na ile wyceniacie wartość tego wystawionego sprzętu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » STBook
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na allegro pojawiła się ciekawostka dla kolekcjonerów ATARI STBook.
http://www.allegro.pl/item223351095_jed … tari_.html
Czy ktoś posiada takie cudo?
Na ile wyceniacie wartość tego wystawionego sprzętu?
Hehe, przynajmniej wiemy ile postawiłeś ;)
Wygląda bardzo ładnie :)
Bawiłem się takim. Nie da się na tym pracować bo nie ma podświetlanego ekranu. To był typowo kolekcjonerski sprzęt od samego początku jego istnienia :)
Jak wyceniam na 1000 PLN.
chyba za nowy egzemplarz w pudelku i folii, oczywiscie z PLOMBA ;)
Nio niby fajne, ale pewnie funkcjonalnosc miejsza niz atarynki 8 bitowej z IDE'a. Nie wiem, moze nie mam zapedow kolekcjonerkich, ale jakos nie "rascuje" zmnie ten sprzet.
I w dodatku niemiecka klawiatura. Ogólnie liczę do 8.
No i nade wszystko wybrakowany. Jak ma się na nim dać pracować, skoro w ogóle nie można go włączyć? ;)
No niezle, niezle. STBooka chyba jeszcze nie bylo na Allegro. Ogolnie rezcz biorac to sprzet mocno kolekcjonerski, bo wiele sie nie da na nim zrobic (tylko ST-High, brak podswietlenia). Dla zainteresowanych tu jest wiecej info. Ciekawe ile RAMu i jaki dysk ma ten egzemplarz.
Jaki by ten sprzęt nie był to i tak, Vulgar gratuluję nabytku :)
Dziekuje ale na razie nie ma co, jak dostane w lapki to cos bedzie wiadomo. Poki co czekam kazdego dnia do 12 na przesyl[ke :)
vulgar za kradzione nie utuczysz
Bitman, jestes pewien?
fajnie i szybko się zakończyła aukcją, ciekawe za jaką cenę poszedł ...
AS... króliczku, obudź się!!!
Vulgar, congratz. Daj znac co Ci sie udalo z tym zrobic.
leiws, nie ma sprawy, jak tylko znajde czas na to ;) wczesniej na tapecie mam wiele spraw zwiazanych z Atari.
Jezeli pojdzie to przywioze na party (jak dojade ;)
pozdrawiam
Vulgar
zrób parę fotek i napisz co z nim działa czy nie?
As, jak tylko bedzie to mozliwe to na pewno. pzdra
vulgar: gratulacje :) kupiłeś cudeńko 8-o
Ale swoją drogą jak się już pokazuje moje marzenie z lat młodości ;) to jest rozwalony i pewnie nie ma nawet CPU... :(
Choć oczywiście Tobie vulgar życzę aby jednak był i procek i pamięć i dysk !
Nie wiem dlaczego marudzicie że jak nie ma podświetlanego obrazu to musi to być sprzęt kolekcjonerski ? pamiętajcie, że takie były czasy i ja nie widzę w tym wady. W końcu zawsze można sobie kupić P4 i odpalić np. Steema skoro koniecznie chcecie mieć podświetlany ekran a nawet wszystkie tryby graficzne, dźwięk stereo itp.
TDC, jeszcze nic nie wiem. jezeli tam nie ma CPU... hahaha
Co do sprzetu to jest bardzo fafjny, bez dwoch zdan, cchcialoby sie zeby mial podswietlenie, karte WiFi i parre jeszcze... coz no. Matryce mozna zmienic ew. co do podswietlenia tez mozna cos wymyslec, ale to dopiero po zapoznaniu sie z konstrukcja...
vulgar: Stacy sobie nie potrafiłeś naprawić a Ty chcesz STBooka przerabiać ? Powodzenia :)
Jak to Ci odpali to wsadz to do walizki i trzymaj na lepsze czasy jako inwestycje :)
Jezeli dobrze popatrzylem, to podswitlanie moza zrobic z kilku diod swiecacych, tak jak to jest robione normalnie (nie wszedzie, ale zazyczj jest). Tylko podsietlanie ciagnie kupe pradu.
A w którym normalnym laptopie tak jest zrobione podświetlenie ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » STBook
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 65 zapytań