Wielki szacun dla Ryśka za zorganizowanie kolejny raz megawypas party!!! Rysiek rządzi i wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
PS. Wpisujcie miasta!
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Wielki szacun dla Ryśka 2.0
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wielki szacun dla Ryśka za zorganizowanie kolejny raz megawypas party!!! Rysiek rządzi i wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
PS. Wpisujcie miasta!
Respect 4 Rychu!
W tym roku przetestowalem kapiel w rzece. Polecam staniecie plecami do uskoku i oparcie sie. Wtedy spadajaca z gory na cialo woda robi piorunujace wrazenie :)
Policja SUX!
Rysiek rządzi i wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
PS. Wpisujcie miasta!
Na drugie mam Rysiek, moj ojciec ma Rysiek, ale............
koniec OFF ;]
szacun:)
Szacuneczek Rysiu!
Sorka za brak pracki z mojej strony. Urloping mode itepede. Na następne bedę coś już mieć.
Dziękówka raz jeszcze! :)
Kraków!
P.s. Dziękówa jak stąd do Bangladeszu dla odpowiedzialnych za organizację oraz dla wszystkich gości, dzięki którym kyrie elejson czynny był całą dobę.
Na naszym partyyyyyyy
Jest pełna kultuuuuraaa....
Kyryje elejson i szacuneczek dla Rysia ;).
Było lepiej niż rok temu, i pewnie gorzej niż będzie za rok ;).
Lodz - Glucholazy dwa bratanki!
Wielkie dzieki dla Ryska oraz dla suczki Zuzi, dzieki ktorej Rysiek mial pretekst zeby wychodzic z domu w srodku nocy na spacery na partyplace ;)
Pruszków
Rysiu było zajefajnie i mam nadzieję że spotkamy się w Głuchołazach jeszcze wiele razy.
Wielkie dzięki.
Podziękowania dla organizatora :)
Lublin
Party Rulu, obysmy sie spotkali jeszcze nie raz.
Wszystkim tym którzy przyjechali na party do Głuchołaz ,serdecznie dziękuję, a tych których nie było serdecznie zapraszam za rok.
Pozdrawiam
RYSIEK_M
Gratulacje dla organizatora, gratulacje dla wszystkich wystawiających coś na party. Dla tych wystawiających buteleki za drzwi też :)
Ogromniaste podziękowania dla Ryśka, za zorganizowanie kolejnej, wspaniałej imprezy. Na takie party jeździ się z przyjemnością, nawet jeśli jest tak daleko. Wspaniała atmosfera, świetna pogoda. Ogólnie wszystko rulez.
Mega-rólu-podziękowania również dla wszystkich uczestników.
Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki. Zaryzykuję stwierdzenie: Do zobaczenia za rok. :)
Moje podziekowania byly konkretniejsze ;)
PS. Doszedl email odnosnie plecaka?
Właśnie dotarłem do domciu - Rysiu, jesteś przesympatycznym człowiekiem i robisz świetny zlot, moje gratulacje, dzięki za wspaniałą imprezę :)
Byłem pierwszy raz na zlocie w Głuchołazach i jestem bardzo zadowolony :)
Respekt dla wszystkich, którzy byli :) Zabawa była przednia :)
Vasco plecak jest , jutro wyśle.
RM
Chojna (Szczecin)
był GICIOR - BIG TX !
Witam i pozdrawiam: bylem, spoznilem, wypilem, super zabawilem !:)
Bawilem sie doskonale ! Poznalem wielu fantastycznych Atarowcow.
Szkoda ze jednak bylo nas tak malo. Brakowalo wielu osob ktore byly rok temu, ale mam nadzieje ze nastepnym razem beda wszyscy z lat ubieglych :)
Do zobaczenia za rok !:)
Policja SUX!
Tak wlasciwie to policja ma tu malo do gadania - problem jest raczej z tymi ktorzy ja wzywaja...
... przypomne ze pierwszego dnia policja przyszla jeszcze przed godzina 23:00 !! Niestety gdzies przy szkole mieszka jakis szalony nerwus :( ... albo Commodorowiec :D :D
ps. tym postem wlasnie dorastam i staje sie 16 bitowy :)
spoznilem
Cieszę się że to napisałeś. Szkoda tylko że nie dopisałeś że prawie 2h, przez co wszyscy później dojechaliśmy.
Jeszcze raz dziękuje za super imprezkę i pozdrawiam Cię Rysiu.
Baj de uej, pozdrowienia jeszcze dla Pinokiowej, Pticowej, Pigulastej, Vidolowej i nieobecnej już wtedy Vascowej za obalanie winka na schodach ;). Dla Gzynia za materac. Dla Mikerów za kołderkę nad ranem i kawę (~!), dla Radiego za wycieczkę do Cześków i dla ekipy Krap-Drac0 za gadanie i kawały opowiadane do późnej nocy przy ognisku a potem na party plejs ;).
W sumie to tyle pamiętam na tą chwilę, bo dalej czuję masakryczne zmęczenie i jeszcze pewnie dziś będę spała długo :).
Party było fpytę a nawet lepsze. Za rok będzie jeszcze większa BORUTA ;P. Nie ma takiego poziomu......... :D
Zielona Góra
Nie uczestniczyłem zbyt aktywnie, na party place pojawiałem się i znikałem, przy okazji z rodzinką zdążyliśmy pogonić po okolicznych górkach i też do Cześków.
Niemniej party było QL, a organizacja przez Ryśka, pierwsza klasa.
Pozdrowienia.
Czy jest jakiś jeden dropzone na zdjęcia? Mogę parę swoich dorzucić.
Mailowo do Kiera aka delego, albo do Azbesta, ew. do Krapa ;)
Proponuję do Azbesta albo Krapa albowiem zaprawdę powiadam, że jutro wyjeżdżam nad morze i wracam w następny piątek. A potem info puścić do mikera lub lewiSa, którzy zupdatują stronę.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wielki szacun dla Ryśka 2.0
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 67 zapytań