Witam,
Jako że musieliśmy się podzielić z Boberem transportem to jedemy na dwa samochody. W moim zostały dwa miejsca wolne, więc jak kto by reflektował to niech da znać w tym wątku albo PW. Wyjazd o 16 w piątek z Katowic:)
Pozdrawiam,
Koala
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Kto z Katowic - wyjazd o 16 - 2 miejsca wolne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Jako że musieliśmy się podzielić z Boberem transportem to jedemy na dwa samochody. W moim zostały dwa miejsca wolne, więc jak kto by reflektował to niech da znać w tym wątku albo PW. Wyjazd o 16 w piątek z Katowic:)
Pozdrawiam,
Koala
To i ja podepne sie pod temata.
Mam dwa wolne krzeselka z Katowic, wyjazd w piatek rano... choc korci mnie nadal czwartkowy wieczorek bo widze, ze spora ekipka wtedy bedzie sie zbierac :)
Krakowiacy: moze gesiego pojedziem? :)
Oj ta wszechobecna konkurencja:P
Paskud chyba też ma wolne miejsca.
Dracon__: jedź w czwartek, ekipia będzie mocna - krakowia, ja z tatą, Oleg, Nosty tez się z nami zabierze...
Oj będzie się działo :)
Dracon_: a i weselej będzie jechać na 3 auta;) Startujemy z Kraka ok 20 wiec w okolicach Katowic powinniśmy być ok 21.30. Można się gdzieś spiknąć:)
Ntp: mi pasuje, zreszta rozmawialem juz w tej sprawie z Pinem, jakby cos nadal posiadam dwie wolne miejscowki.
Dracon_: no to git:)
A właśnie a'propo miejscówek to mi wychodzi, że też mam 1 wolne miejsce wiec jak ktoś reflektuje to niech da znać i szykuje sie na zbiórkę w czwartek ok 20 u Drewniaka pod jego chawirą;)
update: zostało jedno miejsce:P komu komu bo jade do domu:)
To jak Pinokio nie będzie chciał mnie wziać żebym jechała z przodu, to idę do Dracona ;P.
Btw. pytanie orientacyjne, czy będziemy jechali przez Olkusz może, czy tniemy jakaś inną trasą?
Ech, to w czwartek wieczorkiem sie niezla inauguracyja moze zrobic :)
Ja bede z Grzybkami kolo 20-21. Zaczniemy stroic instrumenty, przymierzac fraki i rozwijac czerwony chodnik przed Waszym przybyciem...
Meśka: jadymy na Olkusz, a później to sie okaże, albo A4 albo tak jak rok temu.
U mnie już komplecik, wszystkie miejsca zajete.
ntp - będziem chyba o 20:45 w Katosach :) - ?? (6 punktów i 250PLN na wysokości Dąbrowy Grn :) )
Pin: ostatnio moglo to kosztowac sporo wiecej...;) (6pkt i 600 zeta, po stowie za kazde przekroczone 10;)). Tak czy owak Katowice chyba najwczesniej 21.00-21.30.
Biorąc pod uwagę jak się niektórzy zbierają, to pewnie Katowice miniemy ok. 23:00.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Kto z Katowic - wyjazd o 16 - 2 miejsca wolne
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań