No, zmajstrowałam ostatnio ładnego pikczera ;)
Możecie go zobaczyć TUTAJ poniżej^^
http://www.tenbit.pl/i/lacznik/us/M/gmo … y61770.jpg
Pozdrawiam samego Pinka ;) Mam nadzieję, że wszystkim się podoba ;)
.::Messy::.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » PIKCZER PINOKIA! :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No, zmajstrowałam ostatnio ładnego pikczera ;)
Możecie go zobaczyć TUTAJ poniżej^^
http://www.tenbit.pl/i/lacznik/us/M/gmo … y61770.jpg
Pozdrawiam samego Pinka ;) Mam nadzieję, że wszystkim się podoba ;)
no wypisz wymaluj (wystrugaj?) Pinokio jak zywy.. coz za talent rysowniczy sie nam objawil, no, no...
hihi, no brat masz rację... fajne...
Messy! (nA KOCERANACH BĘDZIESZ - ROZUMIEM) masz za to Pilsenera (tak jak na Laście) albo innego Heinekena.
- McM!
Hmm, ale czy ten pikczer jest zgodny z regulaminem???
Hej, "ukradłaś" mi pomysł na kolejny obrazek... :o :rolleyes: :?
:?
Nic to, trzeba chyba szukać postaci jakiegoś innego wybitnego scenowca, buhahahaaa.....
:?:
Grubshy: Dziękuję za komplement :oops: ^^
Mc Master: O jak cię tu dawno nie było! Łelkom bak ;)! Pewnie że będę na Kocich Ranach [a co do piwek, to ja sobie zapamiętam ;) ]
Wasko: Co za regulamin ? :?
Dracon: Przeprąciam, nie wiedziałam ^^'. Rysunek powstał już jakiś miesiąc temu, ale dopiero co odpaliłam skaner^^.
Greg: Co do galeri, to jest w przygotowaniu ;)
Cieszę się, ze się wam podoba ;)
Dracon?; ... po lekturze ostatniego DivX'a z LP'02 uważam, że wybitny to ja może jestem, lecz w spożywaniu Gorzkiej Poznańskiej, lub innej takiej .. hehehehe;-): poza tym, pic jest wypasiony; całkiem jak ten komp, co ostatnio przyszedł od Pasia.
fajne... proponuję zrobić galerię ;-) scenowców całą...
no tak ... już zapomnieli kto wymyślił tomik karykatur scenowców ????? Nie chwaląc się ....Messiah działa w konspiracji z niejakim Boo ...
no tak ... już zapomnieli kto wymyślił tomik karykatur scenowców ????? Nie chwaląc się ....Messiah działa w konspiracji z niejakim Boo ...
Działa, działa, ty sie ze mną skontaktuj, co dokładnie chcesz ;)
Rany!!!! Jak zywy!!!
Pinokio, chyba trafisz u mnie na tapete w tym ujeciu.... :D
Rany!!!! Jak zywy!!!
Pinokio, chyba trafisz u mnie na tapete w tym ujeciu.... :D
No tak wzięłam sie troszke do roboty i Wilso już w przygotowaniu, tak samo jak Greg i Miker, ale jeszcze troszke poczekacie 8)
Wreszcie mogę zaprezentować moje spojrzenie na niesamowitego PINA (bo juz po gfx-compotach):
Przez jakiś czas będzie tutaj zamieszczony ten obrazek... ;)
Messy - co z kolejnymi scenowcami ? Ja nie zaprzestanę swojej działalności w tym kierunku... 8) :P
NIe no - Dracon, szacunek :)
Ten obrazek z kompo nie umywa sie do tego. RULEZ!
no no jestem pod wrażeniem ....
Jak bedziesz malowal Pigule zostaw mu wasy na pamiatka. Pigula bez wasow to nie Pigula :P
Róló
Piguła bez wąsów - to Piguła 10 lat młodszy ..... i tak ma być ......
Spoko, wypas :] Ja mam jusz Wilsona i Mikera w robocie :]
Piguła bez wąsów - to Piguła 10 lat młodszy ..... i tak ma być ......
E tam! Piguła bez wąsów to plagiat Piguły! :P
Przyznam, że ja też nie mogę się przyzwyczaić do PIGUŁY bez wąsów :o
Mikey: dzięx za uznanie, niedługo wrzucę tu kogoś innego (w tym topicu) - to tak testowo... :)
Przyznaje, ze na gfx-compo obrazek ten nie wygladal zbyt wyraznie, bo... to wina TIP-a. :?
Niech no w koncu ktos wprowadzi tryb hires (interlace - z malym miganiem) + grafika PMG + cos tam jeszcze - mam na mysli aby wreszcie mozna bylo uzyskac dobre efekty (ostrosc w grafice, duzo kolorow, jak najmniej "pikselozy"). Chodzi o to, aby nie tylko komodziarze mogli sie chwalic "amigopodobnymi" obrazkami.......
Dla mnie Piguła bez wąsa to zupełnie inny Piguła XD. A może podstawiona atrapa? @_@!
Btw. Piguła pozdrów Zine ; )
hehehehe.....thcPinek róló.....swoją drogą ma on cos z Butt-heada...tyle ze nie nie wiem co...:))))
a Pigulasty bez wąsa to profanacja....Mario Bros Rulez.
Frasunek......
Ja wiem czemu zgolil - drapaly Nietoperka w brzuszek ;)
heheh .....
:)
A tu byly nowe testowe wrzuty, bo cos kiedys obiecywalem... :))
Zgonie z tym co wczesnej pisalem, ich okres wyswietlania juz minal. :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » PIKCZER PINOKIA! :)
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 60 zapytań