messiah_go_to_hell(fast);
Pobij mnei od razu >__< mówiłam, że szukałam maila na forum, ale nie znalazłam. moje IQ jest równe 129 >_<! ja sie tylko kulturalnie zapytałam jaki jest mail do Mariusza, bo nie znam jego ksywy, i wiem tyle, ze ma na imię Mariusz...
Mikey, masz okres, czy co? >______<?!
*fok fok fok! XO!*
Poza tym nie wiem - jesteś starszy to jusz od razu mądrzejszy.. kurde, ja w to nie wątpię, bo skończyłeś tam jakieś szkoły, jesteś starszy... ale kurde, ja sie tylko raz zapytałam. a nie wierze, ze NIKT nie wie. zresztą nie ja pierwsza sie pytam o cziś mail, ale tylko do mnei zwracasz sie jak do niedojebanej 17 latki . Bosze! to że mam 17 lat, nie znaczy, ze można mnie tak traktować. na party swietnie sie bawie ze wszystkimi niekiedy starszymi od ciebie! i co? i jest fajnie, a ty masz jakieś problemy =_='
zadowolony, bo młodej dogadał?
go to hell? a bardzo chetnie, bo jusz wole piekło od kogoś takiego. nigdy nic do PANA nie miałam, nigdy nie miałam jakichś problemów. tylko pan ciągle wytyka mi, ze sie o coś zapytam. kto pyta nie błądzi podobno >_<!
*FOK FOK FOK!*
PeeS: na forum jest chyba trzech mariuszow. i skąd ja mam wiedzieć, który jest ten co trzeba? O_O!
There's special place for me in hell. It's called the throne.