braki spowodowane są brakiem czasu :( mam już 3 atari i tamte jakos mi ruszyły łącznie z interfejsem sio2pc np a 1040 - ten który miałem jako niestety ostatni w przeszłości nie chce działać i dzieki za pomoc ponieważ nie jestem elektronikiem by to było dla mnie prościutkie :)
skoro on nie ma composite to nie było szans by ruszyło... a miałbyś dla mnie jakiś link do schematu jak to zlutować - poneiważ z tego linku powyzej nic nie ruszyło... gość z allegro milczy i nie chce mi napisać czy on to odpalał czy nie - w aukcji tylko była opisana reakcja po włączeniu - kontolki i stacja a ja sie zdecydowałem bo małe jest tego sprzętu na allegro...
teraz jak poczytałem to wolałbym 1040 ste lub nawet falcona :) jeśli by był dostępny...
mam prośbę o objaśnienie tego jak to podłączyć jakoś łopatologicznie jeśli można - bede bardzo wdzięczny bo jak praca za bardzo absobruje to ciężko to wszystko połączyć - chociaż marze to uruchomić kosztem każdej wolnej chwili
oczywiście dodam na koniec, ze w/g linku powyzej są podłączane r g b i masy... ale to chyba nie wszystko...
pozdr