a ja bym prosil jedno na XE :-)
byle chornilo malucha przez d f.... kurzem :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Oslonki na klawiature
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja bym prosil jedno na XE :-)
byle chornilo malucha przez d f.... kurzem :-)
Witam.
ja tez poprosze 2x XE, 1X ST, jezeli oferta sie rozszezy to rowniez C64, A500, A1200
XEGS, XE, - i na tę walizkę - co na Forevera zabrałem :):)
jeśli to możliwe, to poprosze 4xXE - na zapas, bo mam dwie atarki, a ostatnia osłonka jest już pozolkaa i poklejona tasma klejaca, PODEPTANA KILKAKROTNIE :(
Witam mam 2 pytanka
1) jaki koszt za sztuke
2) a ci panowie co chcą osłony do c64 zapominaja chyba ze sa dwie wersje obudowy c64(tzw. MYDELNICZKA) i c64-II(podobna do amigowskiej obudowy)
[ Dodano: Czw Cze 23, 2005 19:19 ]
2) a ci panowie co chcą osłony do c64 zapominaja chyba ze sa dwie wersje obudowy c64(tzw. MYDELNICZKA) i c64-II(podobna do amigowskiej obudowy)
Jeśli o mnie chodzi to c64II
Ale w sumie to na kiedy beda te oslonki, bo sie pogubilem
W sumie to trudno powiedziec, bo Xan wyjechal na saksy ZTCW.
xan to kiedy zacznie sie produkcja ? :>
No właśnie - bo luda się zebrało troszkę...
Krótka piłka - aktualne czy nie?
i jak wiadomo coś na ten temat? gdzie jest sprawca całego zamieszania?
Witam.
Tez bylbym zainteresowany.
Jakby ruszylo to prosze o kontakt na txd@wp.pl
Pozdrawiam.
witam, czy jeszcze można w temacie osłonek coś naskrobać?, jeśli tak to chciałbym też kupić 2szt. do 130XE :D
ostatni post xana w tym temacie ma już prawie rok - myślę, że to już mówi samo za siebie...
czoł(gi)em,
Czy sprawa doszła do skutku? Ja bym się i teraz też zapisał na 3 sztuki na XE.
Skoro robił to jeden facet, to i kto inny pewnie może. Jak się nazywa taka maszyna / technologia? Możnaby jeszcze poszukać..
Xan ulegl dezaktywizacji i nic nie zapowiada jego aktywizacji, więcej na jego temat powinni wiedzieć coś Pin i Epi, bo zdaje się że pochodzi z ich okolic
Off: taaa mial mi zrobić stronke pod sources archive :) ............
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Oslonki na klawiature
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 56 zapytań