1

Z powodu dysput na temat powstania ewentualnego działu dla kolekcjonerów na forum zarządzamy z Kierownikiem walne referendum. Ponieważ imć Kierownik zepsuł ankiety głosowanie obdędzie się poprzez dopisanie się do tego wątku. Odpowiedzi proszę umieszczać w formacie:

za/przeciw

[krótkie uzasadnienie]

Uzasadnienie dla mających potrzebę i ma być krótkie. Inne wypowiedzi będą usuwane bez ostrzeżenia. Głosowanie trwa do 15.06.2007 do północy.

2

za

przeciw

4

za

i tak sa takie topiki, to niech se przynajmniej bedą w odpowiedniej kategorii.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

5

ZA
Inne dzialy forum nie sa wystarczajaco zafoliowane ;)

6

za

a może przy okazji się uda wykukać jakieś zdjątka sprzętu do atariki :)

I Ty zostaniesz big endianem...

7

za

bo jak nie to w plombę ;)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

8

za

uzasadnienie: BO TAK. :)

Kontakt: pin@usdk.pl

9

ZA!!!
Szanuje Nostiego i jestem za tym zeby tez mial swoj kacik.

10

No ba, pewnie że za :)

Za

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

12

za, takich powinno sie zamykac w gettach ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

13

za

Nie można uciec od tego, że nasz sprzęt z roku na rok nabiera walorów kolekcjonerskich, więc wątki i tak walałyby się po Bałaganie. A tak będzie przynajmniej porządek.

14

Za, porządek to podstawa sukcesu

15

ja tez jestem "za"

So it is for now and so shall it forever be ...

16

za

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

17

Za :)

18

Za

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

19

Za

To może być "druga noga" obok allegro jeśli chodzi o zdobywanie sprzętu, niekoniecznie tylko dla kolekcjonerów.

ogólnie to k...a jesień idzie!

20 Ostatnio edytowany przez Bitman'Resurrection (2007-06-14 08:40:56)

za

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

21

Przeciw.

Pamiętajcie, że nie jest ważne kto i ile osób głosuje, ważne jest kto liczy głosy ;)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

22

Za!

Powod: zeby mazi nie walil tekstow jak w watku o drozejacych gierach.
dely: To nie dyktatura ani cesarstwo, wiec glos ludu zostanie wysluchany... ;)

23 Ostatnio edytowany przez mazi (2007-06-15 08:42:27)

Kto wywalil mojego posta?!

Bylo tu mniej wiecej:
Przeciez jestem za. To co napisalem w watku o grach to byl zart. Levis czytaj uwaznie wszystkie posty.

lewiS: Ja wywalilem Twojego posta i wywale i tego jesli nie napiszesz w formacie jaki jest wymagany w tym watku - czas na edycje masz do konca glosowania. A co do watku o grach: widocznie jest na tyle slaby ten zart, ze ja go nie zlapalem, stad wniosek jak powyzej.

Post byl napisany w poprawnym formacie. Czyli, ze jestem za. Potem odnioslem sie do Twojej wypowiedzi o mnie. Skoro Ty mozesz to to ja nie?!
Chcesz to usuwaj, przeciez zyjemy w kaczolandzie. Wladzy wszystko wolno.
Co do zartu to byl tam emiot i smiech. Myslalem, ze nie musze oprawiac tego w [joke]....[/joke]

24

Stosunkiem głosów 20 do 2 wygrała opcja "za". Taki więc dział forum dla kolekcjonerów zostaje założone. Zapraszam: http://atariarea.krap.pl/forum/viewforum.php?id=27