Sponsor Grzybsoniady poszukiwany: proszę o kontakt gdyż posiadam stuff z party i szkoda że nie ma on znaku Atari ;)
... oraz inne grzyby i Amigi :-P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2007
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sponsor Grzybsoniady poszukiwany: proszę o kontakt gdyż posiadam stuff z party i szkoda że nie ma on znaku Atari ;)
TO MÓJ, powinna tam być jeszcze łyżeczka, słoik cukru oraz kilka herbatek. Poproszę o zwrot na Głuchołazach (kubka - herbatki możesz skonsumować).
a ja szukam swoich okularków przeciwslonecznych...
Hmm, Sylwia też miała i wyszły...
Pigulowe glassy ma Pinokio ;>.
Ja wlasnie sie obudzilam.
Grzybson, bylo naprawde super, nie spodziewalam sie tego. I czy kompoty by byly, czy nie -to akurat najmniej wazne ;D. Grzybson osiemnastke zapamietasz pewnie do konca zycia ;).
Szacuneczek za party. Napstepnym razem przywieziemy prysznic z ciepla woda ;P. Gdyby nie to - bylo by super.
a ja szukam swoich okularków przeciwslonecznych...
A ja swoich, właśnie stwierdziłem, że moje Brenda zamieniły się w jakieś Mopman Sunglasess. Przyznać się, komu je podmieniłem.
Teraz jak czytam to widzę, że wymiana okularami była prawie że greamialna.
Miker: jeśli te u mnie są Sylwi, to zgłoś się jakoś do mnie.
prosze rzucić fotkami to powiem które są moje bo miałem je na nosie dosłownie 1 dzień!
A, jeszcze ten joy, co MWK nim kończył Zybexa chyba u Pinokiowatego został... Sprawdź, Pinek, z łaski swojej. ;)
No ja do swoich też się nie zdążyłem przyzwyczaić. Te które są u mnie noszą ślady użytkowania. Zapodaję linka do moich:
http://atariarea.krap.pl/g2007/target40.html - POMÓŻCIE IM WRÓCIĆ DO DOMU - TATA CZEKA :)
Szkoda, że nie ma na razie nigdzie fot z niedzieli, to może bym już stwierdził kiedy znalazłem się w posiadaniu nie swoich.
Fotę mogę zapodać dopiero jutro wieczorem, ponieważ zostawiłem zdobycz w pracy. Z góry uprzedzam, że wolałbym, żeby ktoś się po nie zgłosił bo ja i tak ich używać nie zamierzam.
zauwazyliscie , u sasiada w ogrodzie konopia infyjska
Tatko, jeżeli są one takie ciemnogranatowe, to na bank są te Sylwii.
Było to moje pierwsze party i było super. Dziękuje wszyskim za mile spędzony wspólnie czas, a w szczególności Grzybsonowi za zorganizowanie tego party innych nie wymieniam bo niechcę nikogo pominąć.
Sikor zgadzam się z tobą "Aha, kto nie był ten trąba i już ".
Tatko, jeżeli są one takie ciemnogranatowe, to na bank są te Sylwii.
O ile wróciło mi rozróżnianie kolorów, to one są jednak czarne.
Gzynio: a może się wreszcie kiedyś na sztabie warszawskim pojawisz...? Masz blisko, do WKD Cię wsadzimy, jakby co ;)
Gzynio: a może się wreszcie kiedyś na sztabie warszawskim pojawisz...? Masz blisko, do WKD Cię wsadzimy, jakby co ;)
Niema sprawy jak tylko będę miał czas to przyjadę.
A no wlasnie, bom swinia, nie podziekowalam Gzyniowi za materac ;). Mam nadzieje ze dotarl spowrotem, mission impossible na dostarczenie dostal TDC ;). Jeszcze raz dzieki, nawet nie wiesz, jak mi sie fajnie spalo :D.
Pigulowe glassy ma Pinokio ;>.
Pewnie mi je sprzątnął ze stołu tuż przed wyjazdem - bo ostatnie miejsce w którym je miałem (o którym pamiętam) to poranne śniadanie w Hotelu...
Tatqoo: wiesz, może mi z kolei siadło. Obaczym czyje masz, weź je na najbliższy sztabinx. :)
Wracając do tematu: nikt nie znalazł moich ???
nie podziekowalam Gzyniowi za materac ;).
Nie sprawy, ważne że dobrze Ci się spało, a materac jakoś trafi do mnie.
Cze Gzynio! A my (tzn. ja z Sylwią i Sikorem) dziękujemy za transport na obiadek pierwszego dnia! :)
Także i ja dorzucam swoje podziekowania dla organizatorów jak i wszystkich obecnych za możliwość przyjechania na ten zlocik, uczestnictwa oraz poznania Was wszystkich, równocześnie beczka wielka tak miłe i ciepłe mnie przyjęcie, było naprawde fajnie i klimatycznie - do rychłego zobaczenia mam nadzieje, że hyżo niebawem :-)
Pozdrawiam
Jest juz pierwsza krotka relacja Sikora:
http://atari.online.pl/v01/index.phtml? … ct=nowinki
http://img216.imageshack.us/img216/5884 … 007sn1.jpg
Po pewnych problemach stuff z party jest już dostępny:
http://atari.pigwa.net/party/Grzybsoniada2k7.atr
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2007
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 50 zapytań