Nir opchnal A/D Sampler EXTREMALY RARE za $78 ;)
Widzialem w Czestochowie, ze Pinokio ma (kryptokolekcjoner jeden) ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Moze tez macie taki majatek w szufladzie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nir opchnal A/D Sampler EXTREMALY RARE za $78 ;)
Widzialem w Czestochowie, ze Pinokio ma (kryptokolekcjoner jeden) ;)
Poszukuję oryginalną dyskietkę (może być sama nalepka na nią) i instrukcję do A/D Convertera. Urządzenie nie jest mi potrzebne. Cel: zasilenie budżetu domowego. ;)
komuś sprzedałem na tym forum (przez allegro) jakis czas temu i to nawet 2 sztuki, niestety nie boxowane więc kolekcjonerzy nie mają co się onanizować;) w każdym razie nowa kategoria na allegro: OECH ( OEm jak Ch**)
Eeee, gdzieś mam... Chyba nawet z pudełkiem... Ale ten Nira był extremally rare - miał czerwoną naklejkę, a nie pomarańczową jak 99% z nich ;)
http://www.allegro.pl/item190618287_wyp … alux_.html
to co powiecie na to....
Nie wierze...
Oryginalne dyskietki ciezko za tyle sprzedac...
E, wydaje mi się że znowu jakieś dzieciaki się prześcigają...
Zobaczymy niedługo.
ooo rulez! no to mam do opchnięcia od zaraz 10 takich pudeł wraz z zawartością:)
gepcio - nie mow ze masz 10 sztuk ? Ja bym sie pisal na 1 - bo moja wlasna chyba jest skopana (a nie mam jak porównać)
Ja zdaje się mam zieloną naklejkę. Pewnie były różne serie ;)
pigula: miałem na mysli pudła z dyskami:)
Średni interes. Stówkę można zarobić w dzień lub dwa normalnej roboty. Ja swoją kolekcję, mimo iż nie ma tam żadnych rarytasów, bo większość to jakieś własne zabawiątka, wyceniałbym jednak znacznie drożej. A dyskietki na ozdobę lub do używania ze stacją, jeśli to dzisiaj jeszcze w ogóle ma sens, znacznie taniej.
BTC, a mi sie podoba napis: "OŚWIADCZAM ŻE JESTEM WŁAŚCIELEM WSZELKICH PRAW DO ZAWARTOŚCI DYSKIETEK !!! "
Smiale slowa... ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Moze tez macie taki majatek w szufladzie?
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 61 zapytań