Sponsor Grzybsoniady poszukiwany: proszę o kontakt gdyż posiadam stuff z party i szkoda że nie ma on znaku Atari ;)
... oraz inne grzyby i Amigi :-P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2007
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sponsor Grzybsoniady poszukiwany: proszę o kontakt gdyż posiadam stuff z party i szkoda że nie ma on znaku Atari ;)
TO MÓJ, powinna tam być jeszcze łyżeczka, słoik cukru oraz kilka herbatek. Poproszę o zwrot na Głuchołazach (kubka - herbatki możesz skonsumować).
a ja szukam swoich okularków przeciwslonecznych...
Hmm, Sylwia też miała i wyszły...
Pigulowe glassy ma Pinokio ;>.
Ja wlasnie sie obudzilam.
Grzybson, bylo naprawde super, nie spodziewalam sie tego. I czy kompoty by byly, czy nie -to akurat najmniej wazne ;D. Grzybson osiemnastke zapamietasz pewnie do konca zycia ;).
Szacuneczek za party. Napstepnym razem przywieziemy prysznic z ciepla woda ;P. Gdyby nie to - bylo by super.
a ja szukam swoich okularków przeciwslonecznych...
A ja swoich, właśnie stwierdziłem, że moje Brenda zamieniły się w jakieś Mopman Sunglasess. Przyznać się, komu je podmieniłem.
Teraz jak czytam to widzę, że wymiana okularami była prawie że greamialna.
Miker: jeśli te u mnie są Sylwi, to zgłoś się jakoś do mnie.
prosze rzucić fotkami to powiem które są moje bo miałem je na nosie dosłownie 1 dzień!
A, jeszcze ten joy, co MWK nim kończył Zybexa chyba u Pinokiowatego został... Sprawdź, Pinek, z łaski swojej. ;)
No ja do swoich też się nie zdążyłem przyzwyczaić. Te które są u mnie noszą ślady użytkowania. Zapodaję linka do moich:
http://atariarea.krap.pl/g2007/target40.html - POMÓŻCIE IM WRÓCIĆ DO DOMU - TATA CZEKA :)
Szkoda, że nie ma na razie nigdzie fot z niedzieli, to może bym już stwierdził kiedy znalazłem się w posiadaniu nie swoich.
Fotę mogę zapodać dopiero jutro wieczorem, ponieważ zostawiłem zdobycz w pracy. Z góry uprzedzam, że wolałbym, żeby ktoś się po nie zgłosił bo ja i tak ich używać nie zamierzam.
zauwazyliscie , u sasiada w ogrodzie konopia infyjska
Tatko, jeżeli są one takie ciemnogranatowe, to na bank są te Sylwii.
Było to moje pierwsze party i było super. Dziękuje wszyskim za mile spędzony wspólnie czas, a w szczególności Grzybsonowi za zorganizowanie tego party innych nie wymieniam bo niechcę nikogo pominąć.
Sikor zgadzam się z tobą "Aha, kto nie był ten trąba i już ".
Tatko, jeżeli są one takie ciemnogranatowe, to na bank są te Sylwii.
O ile wróciło mi rozróżnianie kolorów, to one są jednak czarne.
Gzynio: a może się wreszcie kiedyś na sztabie warszawskim pojawisz...? Masz blisko, do WKD Cię wsadzimy, jakby co ;)
Gzynio: a może się wreszcie kiedyś na sztabie warszawskim pojawisz...? Masz blisko, do WKD Cię wsadzimy, jakby co ;)
Niema sprawy jak tylko będę miał czas to przyjadę.
A no wlasnie, bom swinia, nie podziekowalam Gzyniowi za materac ;). Mam nadzieje ze dotarl spowrotem, mission impossible na dostarczenie dostal TDC ;). Jeszcze raz dzieki, nawet nie wiesz, jak mi sie fajnie spalo :D.
Pigulowe glassy ma Pinokio ;>.
Pewnie mi je sprzątnął ze stołu tuż przed wyjazdem - bo ostatnie miejsce w którym je miałem (o którym pamiętam) to poranne śniadanie w Hotelu...
Tatqoo: wiesz, może mi z kolei siadło. Obaczym czyje masz, weź je na najbliższy sztabinx. :)
Wracając do tematu: nikt nie znalazł moich ???
nie podziekowalam Gzyniowi za materac ;).
Nie sprawy, ważne że dobrze Ci się spało, a materac jakoś trafi do mnie.
Cze Gzynio! A my (tzn. ja z Sylwią i Sikorem) dziękujemy za transport na obiadek pierwszego dnia! :)
Także i ja dorzucam swoje podziekowania dla organizatorów jak i wszystkich obecnych za możliwość przyjechania na ten zlocik, uczestnictwa oraz poznania Was wszystkich, równocześnie beczka wielka tak miłe i ciepłe mnie przyjęcie, było naprawde fajnie i klimatycznie - do rychłego zobaczenia mam nadzieje, że hyżo niebawem :-)
Pozdrawiam
Jest juz pierwsza krotka relacja Sikora:
http://atari.online.pl/v01/index.phtml? … ct=nowinki
http://img216.imageshack.us/img216/5884 … 007sn1.jpg
Po pewnych problemach stuff z party jest już dostępny:
http://atari.pigwa.net/party/Grzybsoniada2k7.atr
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2007
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 62 zapytań