Ludkowie drodzy,
pilnie potrzebuję ciekawych podpowiedzi, jak spędzić miło z rodzinką dni wolne przed Grzybsoniadą.
Wiem, że jest już późno, ale wiem też, że na pewno ktoś mi podsunie jakiś dobry patent.
Hejas.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Pomysł na weekend majowy potrzebny.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludkowie drodzy,
pilnie potrzebuję ciekawych podpowiedzi, jak spędzić miło z rodzinką dni wolne przed Grzybsoniadą.
Wiem, że jest już późno, ale wiem też, że na pewno ktoś mi podsunie jakiś dobry patent.
Hejas.
Można zwiedzić Krakuff i okolice (Wieliczka, Oświęcim...?) - blisko od Częstochowy już w sumie. A potemn Ty na grzybsoniadę, a rodzinka zwiedza Częstochowę...
Możecie tez sobie pospacerować szlakami Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Także zamki jurajskie.
Oświęcim może lepiej nie, bo dzieciaki raczej małe, ale na przykład Ojców ?
A ja mialem nie jechac na Grzybsoniade... ale... zupelnie przypadkiem powinienem wracac z dlugoweekendowego wypadu do Austrii przez Czestochowe w terminie jak najbardziej pasownym. Co prawda nie ja bede prowadzil, ale pewnie bede mogl zajechac :)
Tak wiec polecam wypad do Austrii (ja akurat do Salzburga), albo czeskiej Pragi.
O Pecuś! Powiedz od razu co lubisz popijać - bo w końcu się muszę odwdzięczyć za wiesz_co :)
W tym gronie wstyd sie przyznac, zapewne.... :P Ale ja praktycznie niepijacy jestem.... Pozacze sobie czasem Whiskey z lodem, albo cus takiego. No i czysta nie gardze. Ale piwo.... bleee.... :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pomysł na weekend majowy potrzebny.
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 52 zapytań