Witam wszystkich,
na pierwszy rzut oka mój post zupełnie tutaj nie pasuje. Co mają Polonezy do Atari? ;) I to zabytek, i to zabytek, z którego ludzie wyciskają więcej, niż założyli twórcy :)
Część z Was mnie zapewne pamięta, część drapie się po głowie i zastanawia się, czego tu szukam :) Dawno temu brałem aktywny udział w życiu sceny, działałem w grupie Crazy Atarians, później w grupie AIDS. Zajmowałem się swappem oraz muzyką, z marnym skutkiem :)
W chwili obecnej działam w Stowarzyszeniu FSOAUTOKLUB, zrzeszającym miłośników, posiadaczy i sympatyków samochodów marki FSO - czyli Warszawy, Syrenki, Fiaty 125p i Polonezy. Każdego roku odbywają się dwa zloty: rocznicowy oraz ogólnopolski. Podjąłem się organizacji zlotu rocznicowego i ... to już za sześć dni.
Zapraszam serdecznie każdego, kto ma ochotę spędzić kilka dni z ludźmi, których hobby to motoryzacja. Wszelkie informacje znajdziecie tutaj:
http://www.fsoautoklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28
Mam też drugą sprawę. Chodzi o nagłośnienie imprezy, wieczornych ognisk. Chciałbym gawiedzi puścić kilka SAP'ów, zarówno tych scenowych, jak i ze starych gierek... Jak to wygląda od strony prawnej?