Jako ze w sumie zlocik pod znakiem Grzybsona zbliza sie coraz bardziej, mysle, ze przydalby sie temacik zeby sie dogadac co i jak z samochodami/RLT itp. srodkami transportu.
Jako ze obecnie samochodu jeszcze nie posiadam - poszukuje miejsc.
Trzech coby byc dokladnym.
Czy ktos jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci nie jedzie z, lub przez Krakow w strone Czestochowy? ;)
Osoby: Ja (znana skadinad), Nikku (nowe to to), Eltomas (skadinad znany rzeszowskiej ekipie). Przynajmniej wstepnie to tak wyglada, z czego na 100 procent moge powiedziec, ze ja jade.
POCIĄGI natomiast wygladaja calkiem ciekawie (patrzac na 4.05.07, czyli dzien rozpoczecia zlotu, bo nie wiem czy mozna cos wczesniej przyjechac... ale ze Czestochowa niedaleko, to no problem ;) ).
Jest osoboweczka rano w piatek, o godzinie 9:08 z Krakowa Glownego, w Czestochowie jest o 11:31 (co daje 2:23 czas jazdy). Pospiechy widze jezdza gora 15 minut krocej.
Jest pospieszny wczesniej, bo o 7:41, w docelowym miescie o 9:53, ale to dla mnie za wczesnie. Pociag jedzie 2:12.
Nastepny bezprzesiadkowy pospieszny jest juz po poludniu o 14:14, na miejscu o 16:27. Poza tymi pociagami widze jakies kosmiczne po 3 przesiadki...
Mysle, ze jesli nie uda sie skolowac samochodu, to pojedziem z Krakowa osobowym o 9:08. W miare niedlugo i taniej.