Mam Pytanie
Czy to jest pełna konwersja, czy tylko 1 level. Mianowicie:
Biegnę rozwalając robale. Spotykam na końcu bestię. Uciekam. Łapię się liny i nic, nie mogę rozchuśtać liny i biec z powotem. :?:
I co wy na to
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Another World
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam Pytanie
Czy to jest pełna konwersja, czy tylko 1 level. Mianowicie:
Biegnę rozwalając robale. Spotykam na końcu bestię. Uciekam. Łapię się liny i nic, nie mogę rozchuśtać liny i biec z powotem. :?:
I co wy na to
O ile pamiętam to w tym samym momencie kończyłem grę, mimo usilnych prób przejścia dalej. Jak dla mnie - tylko tyle było...
ludzie atarowa wersja tej giery jest skopana i z tego co wiem to nie ma poprawnej wersji,poprostu nie da sie przejsc tego miejsca:(
mam nadzieje ze sie nie doczekam pytania dlaczego na Atari w Popeye ludzik nie skacze bo skonam.........hehehe
ludzie atarowa wersja tej giery jest skopana i z tego co wiem to nie ma poprawnej wersji,poprostu nie da sie przejsc tego miejsca:(
mam nadzieje ze sie nie doczekam pytania dlaczego na Atari w Popeye ludzik nie skacze bo skonam.........hehehe
Ludziki, padliście ofiarą mistyfikacji ! :lol:
Robert Drąg (autor "superhitów" w stylu "HONKY" i paru innych) nie dokończył tego... Albo go zadanie przerosło albo wprost zrobił sobie jaja (pamiętam jakie kiedyś na giełdzie poruszenie wywołał ten tytuł na XL/XE). :rolleyes:
albo jeszcze jestem na rauszu albo......sklonowaly mi sie posty nr.153?
ooooooooooooo cooooooooooooo choooooooooooodzi?
Oj, ludziki, gralem w to ostatnio i miejsce z lina po lewej stronie basenu jest do przejscia !!! :lol: Co prawda jest tam dlugi przestoj ale ja wlaczam full speed na emulku i po chwili lina sie rozhustuje skacze i uciekam tym razem w prawa strone. Potem jest 2 level (wisi sie w klatce)... Klatki sie rozhustac nie daje, ale znowu trik ze speedem i klatka laduje na ziemi, tylko ze ona miala zabijac straznika a tak nie jest,wiec po wyjsciu z klatki dopada mnie straznik... I tu chyba jest koniec tego dema bo tego sie chyba nie da juz przejsc...
Oj, ludziki, gralem w to ostatnio i miejsce z lina po lewej stronie basenu jest do przejscia !!! :lol: Co prawda jest tam dlugi przestoj ale ja wlaczam full speed na emulku i po chwili lina sie rozhustuje skacze i uciekam tym razem w prawa strone. Potem jest 2 level (wisi sie w klatce)... Klatki sie rozhustac nie daje, ale znowu trik ze speedem i klatka laduje na ziemi, tylko ze ona miala zabijac straznika a tak nie jest,wiec po wyjsciu z klatki dopada mnie straznik... I tu chyba jest koniec tego dema bo tego sie chyba nie da juz przejsc...
potwierdzam, kiedyś także w to grałem i utknąłem w drugim levelu... ale ja grałem na oryginalnym atari -emul sux :lol:
ja tez utknalem w tym samym miejscu.
Eh, stary dobry another world... nawet pamietam jakis kod do dalszego levelu (TFBB).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Another World
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań