http://www.allegro.pl/item171959690_meg … _bit_.html
W sumie tanio jak barszcz... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Promocja!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.allegro.pl/item171959690_meg … _bit_.html
W sumie tanio jak barszcz... ;)
O, już się skończyła... szkoda, bo już liczyłem gotówkę :D
kolekcjonerzy...zbiera toto całe życie,inwestuje kasiorę a koniec końców i tak wszystko wywali na śmietnik bo NIKT tych gratów nie kupi...hłe hłe:)
a jak ma plombę to się boi zdeflorować, bo wartość kolekcjonerska zmniejszy się ;) z drugiej strony dzięki kolekcjonerom jest na tym świecie coś, co ma np. ponad 20 lat i nadal jest w stanie dziewictwa ;)
przyszla zakonnica?
za 30 lat taki sobie iluś tam metrowy meteorytek pozamiata kolekcjonerów i ich wypaśne kolekcje:)
A tutaj taki sprzet, ktoremu brakuje jednej, bardzo istotnej rzeczy:
http://www.allegro.pl/item181129181_ata … xc_12.html
Koles mnie rozwalil.
Chodzi pewnie o zasilacz. Kiedyś robiłem nie(znajomemeu) akumulator do ładowania prostownika w samochodzie jeszcze na 6V. Nijakim sposobem nie dało mu się wmówić że powinno być odwrotnie. Jedyne co mi się podobało to zasada którą wyznawał (ja zresztą też). Działa, to dobre. A propo.... radzę poczytać w najnowszej Elektronice Dla Wszystkich wspomnień czego to uczyli (uczą) w szkołach i na uczelniach o kierunku elektronicznym.
Cóż, widać - są ludzie i taborety...
...ale dzięki temu jest nieco śmiszniej ;)
Kaz, ten komputerek jest w stanie, sadzac po zdjeciu perfekcyjnym. Moze nie wart 80 zeta ale niewiele mniej. Nawet bez akumulatora ;)
gepard i macgyver - czepcie sie tramwaja. Jakos wartosc tych gratow systematycznie rosnie. Czlowiek ma zbieranie czy kolekcjonowanie w naturze (podobno najbardziej dzieci ;). Ja tez nie rozumiem ludzi ktorzy zbieraja zabawaki z kinderniespodzianek albo karty telefoniczne. Ale wiem o co chodzi - to wcale nie chodzi o kasiore (choc ta moze byc wbrew pozorom niemala) ale o dreszcz emocji i radosc jak uda sie zdobyc kolejny element kolekcji i zaznaczyc w excelku "ptaszka" :D
I wiecie co - ja najbardziej boje sie nie meteorytu (ktory ubije i moja kolekcje, i wasze SIO2HIPERPIEC2PRALKA) ale zwyklych prymitywnych zlodziei. Bo tacy, sadzac ze wzieli smiecie, polowe wywala a polowe sprzedadza za flaszke. I zal by mi bylo nie ze ja stracilem, ale ze fajne, unikalne rzeczy przepadly.
A i tak zaczalbym zbierac od poczatku :P
Kaz - kiedyś na Allegro spotkałem ofertę sprzedaży całkiem ładnego Atari 65XE, a w opisie był mniej więcej taki tekst: "Sprzedaję tylko klawiaturę, bo komputer gdzieś mi się zapodział. Kiedyś miałem komplet." :lol:
A ja slyszalem z 10 lat temu od kumpla, ktory pracowal w sklepie komputerowym, ze kiedys przyszedl do nich klient i kupil kilkanascie klawiatur bo ktos im sie wlamal do firmy i ukradl wszystkie klawiatury od PC odcinajac kable. Pewnie myslac ze to wlasnie jest komputer a skrzyneczka im niepotrzebna :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Promocja!
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań