O... zaczyna się ciekawa dyskusja. Ciekawe ilu atarowców ma komp na strychu, ilu chłodzenie wodne, a ilu gąbeczki pod twardym dyskiem, żeby nie rezonował...
Cóż, niektórzy nie są maniakami wyciszania kompa i wyłączają w nocy komputery ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Programowanie - 8 bit » Widoczny ekran
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O... zaczyna się ciekawa dyskusja. Ciekawe ilu atarowców ma komp na strychu, ilu chłodzenie wodne, a ilu gąbeczki pod twardym dyskiem, żeby nie rezonował...
Cóż, niektórzy nie są maniakami wyciszania kompa i wyłączają w nocy komputery ;)
Niektórzy śpią w innym pokoju :) Poza tym mój komputer jest cichy, co mogą potwierdzić jelon i mikey bo spali u mnie ostatnio.
Ooo, a moje Atari z podłączoną CF-ką jest bezgłośne!!! ;) No, ten z twardzielem duuużo głośniejszy, ale ostatnio nie za często korzystam z HD w Atari, częściej z CF... ;)
Poza tym mój komputer jest cichy, co mogą potwierdzić jelon i mikey bo spali u mnie ostatnio.
Potwierdzam. Chociaz bylem na tyle nawalony ze nie slyszalem/nie zwracalem uwagi ;)
w pracy kompa nie wylaczam, ale w domu - codziennie
Wiecie, jeśli ktos ma za głosny komputer zawsze mozna go zalać olejem mineralnym LHM - cicho, stabilnie i wysoko podkręcalnie! (patrz Ekspert 4/2007)
Poza tym mój komputer jest cichy, co mogą potwierdzić jelon i mikey bo spali u mnie ostatnio.
Dobrze, ze dodales slowo ostatnio... ;)
$10!!!! Ale zdzierstwo, ile to by było kartridży.
Widac Dely, ze dawno na eBayu nie byles.
Bylby jeden cartridge i to taki bardziej popularny. A mi juz zostaly glownie braki w takich >$50 :/
Workaround (za free):
Ustawia się nagrywanie na za tyle minut, za ile ma się wyłączyć komp +1 sekundę, po czym klika się przycisk After: Shutdown. Nagra się jedna sekunda i komp się wyłączy :)
E tam. Fakt, na to nie wpaldem, ale to rownie niewygodne jak zewnetrzne programy do wylaczania kompa, jakie testowalem. Nie mozesz ustawic/przedluzyc timera pilotem tylko musisz sie naklikac.
Zreszta juz zaplacilem $10 jak bialy czlowiek...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Programowanie - 8 bit » Widoczny ekran
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 59 zapytań