O... zaczyna się ciekawa dyskusja. Ciekawe ilu atarowców ma komp na strychu, ilu chłodzenie wodne, a ilu gąbeczki pod twardym dyskiem, żeby nie rezonował...
Cóż, niektórzy nie są maniakami wyciszania kompa i wyłączają w nocy komputery ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Programowanie - 8 bit » Widoczny ekran
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O... zaczyna się ciekawa dyskusja. Ciekawe ilu atarowców ma komp na strychu, ilu chłodzenie wodne, a ilu gąbeczki pod twardym dyskiem, żeby nie rezonował...
Cóż, niektórzy nie są maniakami wyciszania kompa i wyłączają w nocy komputery ;)
Niektórzy śpią w innym pokoju :) Poza tym mój komputer jest cichy, co mogą potwierdzić jelon i mikey bo spali u mnie ostatnio.
Ooo, a moje Atari z podłączoną CF-ką jest bezgłośne!!! ;) No, ten z twardzielem duuużo głośniejszy, ale ostatnio nie za często korzystam z HD w Atari, częściej z CF... ;)
Poza tym mój komputer jest cichy, co mogą potwierdzić jelon i mikey bo spali u mnie ostatnio.
Potwierdzam. Chociaz bylem na tyle nawalony ze nie slyszalem/nie zwracalem uwagi ;)
w pracy kompa nie wylaczam, ale w domu - codziennie
Wiecie, jeśli ktos ma za głosny komputer zawsze mozna go zalać olejem mineralnym LHM - cicho, stabilnie i wysoko podkręcalnie! (patrz Ekspert 4/2007)
Poza tym mój komputer jest cichy, co mogą potwierdzić jelon i mikey bo spali u mnie ostatnio.
Dobrze, ze dodales slowo ostatnio... ;)
$10!!!! Ale zdzierstwo, ile to by było kartridży.
Widac Dely, ze dawno na eBayu nie byles.
Bylby jeden cartridge i to taki bardziej popularny. A mi juz zostaly glownie braki w takich >$50 :/
Workaround (za free):
Ustawia się nagrywanie na za tyle minut, za ile ma się wyłączyć komp +1 sekundę, po czym klika się przycisk After: Shutdown. Nagra się jedna sekunda i komp się wyłączy :)
E tam. Fakt, na to nie wpaldem, ale to rownie niewygodne jak zewnetrzne programy do wylaczania kompa, jakie testowalem. Nie mozesz ustawic/przedluzyc timera pilotem tylko musisz sie naklikac.
Zreszta juz zaplacilem $10 jak bialy czlowiek...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Programowanie - 8 bit » Widoczny ekran
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 57 zapytań