1 Ostatnio edytowany przez sqward (2007-03-31 10:28:30)

Witam,
Tym razem oddam komplet dokumentacji technicznej motoroli na temat rodziny 68k, dsp56xxx,ppc, coldfire i bóg wie czego jeszcze. Odbiór osobisty, będzie tego ze 20 książek, tel. 660712772.

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

2

Jejku, szkoda że nie możesz przesłać na mój koszt... Do Gliwic trochę za daleko, ale jakby ktoś stamtąd jechał na Grzybsoniadę - biorę w ciemno ;) Pozdrawiam,
Sikor

Sikor umarł...

A pamiętasz że kilka tych książek masz ode mnie? Może byś oddał? ... żartuje przekaż potrzebującym ;D

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

4

Sqward: jedziesz podobno z Paskudem na Grzybsoniadę. Możesz przywieźć ewentualnie...?

Sikor umarł...

5

Tak, przywiozę.

Pozatym mam następnego grata do oddania. Monitor multisync Amiga 1438S. Przywiozę na grzybsoniadę. tydzień temu działał... wyświetla tryby rgb i vga falcona.

6 Ostatnio edytowany przez vulgar (2007-04-04 14:34:48)

tojasiepiszenategograta

znaczy, poprosze

Don't take it too seriously my love.

/// more for your atari ///

7

trzeba to bylo wszystko przeznaczyc na nagrody podczas party

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

8

idea sluszna, ale juz po obiedzie ;)

Don't take it too seriously my love.

/// more for your atari ///

9

Więcej:
Sun Ultra 5, z prockiem i napędem dvd, bez pamięci i bez dysku.

10

A te gazetki to ktoś przytulił? Bo jak nie to ja biorę na Grzybsoniadzie.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.