Wczoraj tj. w sobotę byłem z przyjaciółmi w Stegnie, więc gdyby akurat był sztabik, to pewnie byśmy chociaż na chwilkę zahaczyli o 3miasto ;)
Btw. przejeżdżając przez Ornetę zrobiliśmy potrójną pętlę :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
atari.area forum » Zloty » Trojmiasto sztabik reaktywacja ???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wczoraj tj. w sobotę byłem z przyjaciółmi w Stegnie, więc gdyby akurat był sztabik, to pewnie byśmy chociaż na chwilkę zahaczyli o 3miasto ;)
Btw. przejeżdżając przez Ornetę zrobiliśmy potrójną pętlę :)
...no i gdzie te tlumy, Stryker? :D
Ja wagowo moge robic za 2 osoby, Stryker to trzecia wiec jest juz tlum ;)
:) poczekamy jeszcze trochę i się zrobi sztaba w Świemirowie ( dzielnica Sopotu ) Stryjek widział ewentualny obiekt sztabowy,więc się wypowie w temacie jego użyteczności.Miejsce git tylko trza pogadać z jednym autochtonem ( czyt. właścicielem obiektu).Niebawem foty się zamieści...
...a miejsce/zgoda na zrobienie grilla jest? jeśli tak to zajebi*cie! :D Rozumiem, że skoro Sopot to od pępkowego się nie wywiniesz, Tatuśku :D
no ba! trza sie poważnie stoczyć (nawet skarpa ku temu jest...) a tak na marginesie to...sTEGNA suxx!!!...;)
Grey to jak ? mowiles mi ze w ten weekend masz mozliwosc zrobienia sztaba ;> więc ????
Tu Guma- The Factory. Robicie imprezkę w okolicach Gdańska?? Można się dołączyć. Jakies konkrety :)
elo! :-)
moze by tak zrobic sztabik 3-4 marca? Co do miejsca to sie jeszcze wyszuka odpowiednie..... są chętni ?
Akurat mi się urlopik zaczyna, wiec jak najbardziej :)
:)
Na początku marca z przyjaciółmi planowaliśmy wypad do Żarnowca... jak pokryje się to z terminem sztabu to z pewnością zawitamy, aczkolwiek nie należy uznawać tego terminu jako wiążący ;)
i temat umarł (:
ta... akurat ty byś przyjechał do trójmiasta :P najbardziej zawiedziony sztabowicz :lol:
Mac a po co mam przyjeżdżać to trójmiasta??
Skoro tu mieszkam :)
Ponoć Gdynię zamieszkuje.... Powitajmy na pomorskiej ziemi członka legendarnej grupy SwordSoft :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Trojmiasto sztabik reaktywacja ???
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 50 zapytań