1

Jak w tytule. Moja mega nie wytrzymala proby transportu poczta. Wiem, ze moga to skleic ale bedzie i tak slabo wygladalo. Chodzi mi tylko o plastik do ktorego  przekreca sie dysk. moze ktos z Was ma padnieta mege, albo samo obudowe i jest mu zbedna?

2

JAk będziesz szukał - to zamiennie możesz zastosować od TT-ki: w sumie to samo, tylko kolor kremowy a nie szary.

Sikor umarł...

3

Sikor, TTka i MEGA to to samo? I w dodatku MEGA ST zwykle? Nie pomysl ze sie czepiam, ale czy przypadkiem nie wprowadzasz kolegi jarema w blad?

Don't take it too seriously my love.

/// more for your atari ///

4

@vulgar:

Ej, ale raczej w zwykłej medze nie ma "plastiku od dysku" poza tym w temacie stoi jak byk MEGA STE, także przeproś Sikora... ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

5

W Mega STE czsem jest sam plastik, bez sanek na dysk...

6

przepraszam sikoreczka :D moja kulpa, jest jak byk STE ale na glownej stronie samo ST zostalo... nic to, chodzilo mi rowniez o same wnetrznosci w przuypadku TT i MSTE czy przypadkiem nie jest tak ze nie do konca tam tak wszsytko pasuje... i nie mowie wcale z gory ze nie..

7

btw. jerema, ja mam jedna taka obudowe, nie wiem na 100% czy mi bedzie nie potrzebna, na 50% jest mi potrzeban ale byc moze bede chcial sie pozbyc. jakby co to uderz na mojego emaila..

8

Vulgar, do k* n*-y, czytaj ze zrozumieniem: topik brzmi: Kupie obudowe dysku do Mega STE - jak byk OBUDOWĘ DYSKU, a to akurat pasuje. Poza tym - przeedytuj dwa posty jeden po drugim, zanim jakiś modersator da ci URLOP za nieprzestrzeganie regulaminu. Mały hint: jak piszesz post pod postem, używaj magicznego przycisku EDYTUJ.

Sikor umarł...

9

Sikor napisał/a:

jak byk OBUDOWĘ DYSKU, a to akurat pasuje.

No wlasnie pasuje, ale jest kremowa. Dokladnie chodzi mi o ta plastikowa "kratke", ktora przykreca sie od spodu komputera, a do niej sanki z dyskiem.

10 Ostatnio edytowany przez vulgar (2007-03-07 08:27:36)

@Sikoreczku

uwazaj zeby byk nie ruszyl z miejsca...

@jarema czasem mozna dostac takiego gotowego KITa z ta klapka (klapka a nie obudowa dysku PURYSTO SIKOR ;)
MEGI STE (nie wiem jak TT) w wersji bez dysku mialy klape  z zeberkami bez mozliwosci instalacji dysku.