donoszę po raz kolejny, iż po ostatniej modernizacji atariareaa - czytaj - po zmianie wyglądu serwisu - nie mam możliwości komentowania niczego, co dotyczy newsów, w dniu dzisiejszym - strony o GŁUCHOŁAZACH, oraz TWOLINER'a. Najgorsze jest w zasadzie to, że nie moge ustalić prawidłowości owego zjawiska - gdyż określenie "nie da się" ma zastosowanie w 95% przypadków - więc 5% określa stan - "da" :) - Pytałem kierownika o tę kwestię - i ustalono, że wszystkie syfy - typu javascript itd. mam w przeglądarce w postaci - ON - czyli powinno to działać. Przeglądarka - FF 2;- dziś po aktualizacji. NIE dotykam IE - bo mam nań alergię, poza tym zablokowałem syfa na fajerłolu :) - i nie chce mi się tego ruszać. Bo nie :)
Była też koncepcja dotycząca admina mojej sieci - lecz zastanawiam się - skąd biorze sie owe 5% przypadków i czy aby nie świadczy to też o tym, że nie tędy DODA.
Jeśli jednak problem może dotyczyć dostawcy internetu w moim przypadku - proszę o sprecyzowanie zapytania, które muszę skierować na jego minetor - bo w sprawach sieci nie jestem kozakiem - i mogę wielu rzeczy nie wiedzieć - czy może nawet - jest tak z całą pewnością, więc ?????
aha - siedzę na w98seSP2