No, i Biuster opowie kawała :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No, i Biuster opowie kawała :)
No pewnie! Czekamy!
Buster nie jedzie. Przynajmniej na pewno nie będzie go pierwszego dnia.
A ja... Taka samaaaaa! T_T. k****, Pinek chyba będziecie na mnie skazani. Moge sie nie ozdywać, zabiore i tak komiksy dla Yerzmyeya to se je będę czytała :/. No bo sama nie pojade. Chyba ze kolega Miker wyrazi chęć umówienia sie ze mną w Warszawie, ale ja sie mogę pogubić, bo ja to JA. Ratunkuuuuuuuu! :cry:
Oprócz Tej, która dopisała się wcześniej ;) jedziemy w skłądzie następującym -
Yerzmyey, Pinokio, brat Yerzmyeya, EPI.
Jedziemy jutro rano, jeśli dobrze liczę.
Pinokio ma jakąś mapę na komputerze, zaraz mu napiszę SMSa, żeby tu przylazł, to położymy ją gdzieś na sieci i wrzucimy tu info.
PS: Po przejściowych problemach z serverem, najnowsza Audycja Yerzmyeya leży na stronie:
http://yerzmyey.w.interia.pl/
Hue-hue-hue.
PS.2: Myślałem, żeby wziąć jakieś anime, ale wygląda na to, że chwilowo ostały mi się tylko klasyki, które i tak już każdy widział - 'Ghost In The Shell' oraz 'Akira'.
Aaaa, no i jeszcze 'Ermitage III'...
Nie wiem, czy jest sens to brać.
PS.2: Myślałem, żeby wziąć jakieś anime, ale wygląda na to, że chwilowo ostały mi się tylko klasyki, które i tak już każdy widział - 'Ghost In The Shell' oraz 'Akira'.
Aaaa, no i jeszcze 'Ermitage III'...
Nie wiem, czy jest sens to brać.
Joooooooo! Weź Ghosta i Armitage!! ^^ Jeszcze nie oglądałam i wstyd mi po prostu T_T :oops: Ja mam 8 tomów X-a i Plastic Little prosto spod kreski mistrza Urushihary ^^. Wielkie cycki i wielkie roboty, czyli to co tygryski lubią najbardziej ;)
Tu - wbrew pozorom - Yerzmyey -
ot LINKI DO MAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://republika.pl/zbuk/kocerany1.jpg
http://republika.pl/zbuk/kocerany2.jpg
Co do mangi, to wezme jednak VHSy :)
Wlasnie wraz z Yezusem i McMasterem wrocilismy ze zlotu - mowiac krotko bylo zajebiscie.
ps prawem kazdego partyzanta chce jeszcze dopisac, ze Ci co nie pojechali to glupie kolki :)
Właśnie! spalić im dziada! :D
Właśnie! spalić im dziada! :D
hardcore!!!
Gdzie dziadow szesc tam nie ma co jesc ;-)
McMaster - nastepnym razem ja cie spije ;-)
Mikey: niech będzie, ale przecież ja też nie byłem szczególnie trzeźwy :D
więc wypadałoby jeszcze:
To co winko?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kocerany 2003 - KTO I PO CO, ORAZ DLACZEGO
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 50 zapytań