Nie jest to mimo wszystko dobre wyjście bo: (co zresztą pisałem)
* po kiego kowoks - jak można włożyć karte z grzyba - i mamy SB np. ave 32 :)
* Od razu na wstępie znajdą się tacy - co powiedzą, że to już nie jest ATARI
* I tak w/w ("tacy") marudzą o sens istnienia covox'a :D:D - bo dla co poniektórych jest to kompletnie nie związane i nie potrzebne w Atari (proszę tego nie komentować, bo znów będzie 100 postów bez sensu) :twisted:
* Jak wspomniałem - kowoks jest, soft do niego jest;- więc zmierzam cały czas jedynie do tego - by dać możliwość detekcji wspomnianego. W przyszłości dla proca 14MHZ nie będzie Cov. stanowił szczególnego problemu.
Po prostu podchodze realnie do pewnych spraw (mam nadzieje) i wiem, że zrobienie nowego urządzenia, wprowadzenie tegoż w obieg, oprogramowanie tego.. to nie jest kwestią nawet roku - a dla wielu urządzenie takie nie będzie miało żadnego sensu. Dla przykładu; na dzień dzisiejszy pod NEO piszą msx słownie dwie osoby. Ja i Epi. Sądząc z zainteresowania trackerem można wywnioskować, że teoretycznie nie ma nawet sensu pisać v2.0; z tego też powodu prace nad dwójką zostały z czego wiem zatrzymane (na szczęście zaraz na początku). - Już większym sensem byłoby wrzucenie MP3 playera do SIO2IDE (atmel) - a chciałem zauważyć - ile przy temacie gadaniny było ::)
Jakie potencjalne straty mamy z tytułu obecności COVOX'a na stronie $D6 ?? - bo oprócz uzasadnionego sensu merytorycznego nie widze do tego szczególnego powodu, a więcej z tego zamieszania, niż to warte :P:P
Jeśli ktoś to zrobi - napisze do tego oprogramowanie, a całość nie przekroczy 150 zeta - to biore. ;) (chodzi o tego super kowoks-blastera)
Kontakt: pin@usdk.pl