:D fakt....
JIL 4EVER!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Nagrywarke DVD chce kupic
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:D fakt....
tu od proca ważniejszy bios,system i szybki dysk; no i pamięci troszke mało,ale pierwsze Nero dedykowane płytkom DVD (v6.xxxx) sugeruję bo o v7 radzę przy takim konfigu zapomnieć,chociaż popróbuj programami typu Deep Burner, aplikacje spod znaku Cheetah (hehehe),ImgBurn czy tez inne niszowe rzeczy.
Nero to faktycznie wielka kobyła.
Plugin do TC (zdaje się oparty na niejakim FoxBurnerze) spokojnie wyrobi na takim sprzęcie (u mnie palił na p2 350/96MB), a dziabie DVD.
Głównie martwiłbym się o dysk. Starsze dyski mogą mieć problemy z prędkościami powyżej x4
Dobra nagrywarka to taka, która ma dłuuuuugą gwarancję door-2-door (tak ze dwie lub trzy wiosny).
Osobiście chciałbym też mieć Label Flasha, bo Light Scribe jest do bani.
Dla mnie jedno i drugie to badziew! Nie bawi mnie tak mała ilość odcieni! Wolę patent -> zadruk atramentowy i lakier bezbarwny.
Do ładnego opisania płytek jest ok :) Można i tak, jak piszesz, tylko ja akurat mam awersję do atramentu :)
Uuu, to teraz Teac'i to taki szajs? :(
BTC: może coś ze stajni cdrecord? Musi być klikalne?
hehe..:)
A ja mam nagrywarke z Label Flash ale jeszcze ani razu nie zrobiłem żadnego nadruku ;)
Kupiłem ten napęd NEC jak padło moje poczciwe LG, tzn. sprzedawca mi wepchnął własnie ze względu na tę opcje i strasznie się tym podniecał :D
Nadruków nie robiłem bo odstrasza mnie nieco cena płyt...
e tam nie znacie się... ciemnogranatowe markery są de best.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Nagrywarke DVD chce kupic
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 55 zapytań