W styczniowym numerze CHIPa jest artykuł który traktuje o muzyce komputerowej. Jest tam mowa o Atari ST, trakerach na Amidze oraz SAPach i SIDach.
Całkiem ciekawe zestawienie tematów, które wielu z nas interesują.
... oraz inne grzyby i Amigi :-P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Bałagan » CHIP i stare komputery :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W styczniowym numerze CHIPa jest artykuł który traktuje o muzyce komputerowej. Jest tam mowa o Atari ST, trakerach na Amidze oraz SAPach i SIDach.
Całkiem ciekawe zestawienie tematów, które wielu z nas interesują.
Tak tym razem będę się awanturował z CHIPem :D :D :D
Jednak każdy kto mnie zna wie że jestem łagodny jak baranek. Sam możesz się o tym przekonać :)
Można skan poprosić?
Adam: niestety nie mam skanera (zepsuł się).
Ale w każdym kiosku, czy empiku możesz sobie go przeczytać (w końcu będzie jeszcze dostępny przez kilka tygodni). A może nawet kupisz ? ;)
Jak wstane moge zeskanowac, tyle tylko ze sprawy zwiazane z naszymi ulubionymi komputerkami (wliczajac takze konkurencje w postaci commodore) zajmuja w tym artukule jakies 10 slow, z czego 3 wymienie od razu: SAP, SID, MOD.
Nawet nazw komputerow nie wspominaja, artykul jest o sposobach zapisu (konkretnie kompresji) dzwieku w plikach, a te formaty wzmiankowane jako dosyc egzotyczne, glownie pisze sie tam o MP3, WMA, AAC i OGG...
Tdc: Szkoda bylo nawet o tym tekscie tu wspominac, ja tez wylapalem tam slowo SAP i co z tego...
Pewnie, że szkoda było.
Dely: ale lans z DelyPlayerem;) zakrawa o nepotyzm;)
Buehehe.
Jednak każdy kto mnie zna wie że jestem łagodny jak baranek. Sam możesz się o tym przekonać :)
TDC - nie łagodny jak "baranek" - tyle co jak "Jellonek" :P:P:P:P ;)
hehe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » CHIP i stare komputery :)
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 63 zapytań