W styczniowym numerze CHIPa jest artykuł który traktuje o muzyce komputerowej. Jest tam mowa o Atari ST, trakerach na Amidze oraz SAPach i SIDach.
Całkiem ciekawe zestawienie tematów, które wielu z nas interesują.
... oraz inne grzyby i Amigi :-P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
65C816 XL OS v. 2.47 Nowa wersja alternatywnego systemu operacyjnego
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
atari.area forum » Bałagan » CHIP i stare komputery :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W styczniowym numerze CHIPa jest artykuł który traktuje o muzyce komputerowej. Jest tam mowa o Atari ST, trakerach na Amidze oraz SAPach i SIDach.
Całkiem ciekawe zestawienie tematów, które wielu z nas interesują.
Tak tym razem będę się awanturował z CHIPem :D :D :D
Jednak każdy kto mnie zna wie że jestem łagodny jak baranek. Sam możesz się o tym przekonać :)
Można skan poprosić?
Adam: niestety nie mam skanera (zepsuł się).
Ale w każdym kiosku, czy empiku możesz sobie go przeczytać (w końcu będzie jeszcze dostępny przez kilka tygodni). A może nawet kupisz ? ;)
Jak wstane moge zeskanowac, tyle tylko ze sprawy zwiazane z naszymi ulubionymi komputerkami (wliczajac takze konkurencje w postaci commodore) zajmuja w tym artukule jakies 10 slow, z czego 3 wymienie od razu: SAP, SID, MOD.
Nawet nazw komputerow nie wspominaja, artykul jest o sposobach zapisu (konkretnie kompresji) dzwieku w plikach, a te formaty wzmiankowane jako dosyc egzotyczne, glownie pisze sie tam o MP3, WMA, AAC i OGG...
Tdc: Szkoda bylo nawet o tym tekscie tu wspominac, ja tez wylapalem tam slowo SAP i co z tego...
Pewnie, że szkoda było.
Dely: ale lans z DelyPlayerem;) zakrawa o nepotyzm;)
Buehehe.
Jednak każdy kto mnie zna wie że jestem łagodny jak baranek. Sam możesz się o tym przekonać :)
TDC - nie łagodny jak "baranek" - tyle co jak "Jellonek" :P:P:P:P ;)
hehe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » CHIP i stare komputery :)
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań