1

Korzystając z chwili wolnego czasu zrobiłem poniższego logosa, jako że w związku z przygotowaniami sylwestrowo-noworocznymi nie mam specjalnie siły na kodowanie (zresztą koder ze mnie taki, jak np. z mikeya miłośnik flasha) to może ktoś by napisał.se kod, a jeszcze ktoś dorobił muzę, to można zrobić intro ze skrolem. Ful oldskól. Logos wygląda tak.

http://images1.fotosik.pl/319/7f6939682cd5b126.png

Ktoś chętny?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

Zmień tonację kolorystyczną na zieleń i brąz, bo inaczej będzie najwcześniej na przyszły rok. :)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

3

Epi - właśnie spadł śnieg :) - kolorowy alarm odwołany :):);)

Kontakt: pin@usdk.pl

4

Postanowiłem skorzystać ze znanego szwedzkiego przysłowia i zakodowałem.se. Kto chce coś napisać w skrolu to tego intra niech mailuje do mnie teksty (bez pliter). Deadline 29.12 20:00.

EDIT: Jako, że okazało się, że muza będzie później to teksty można przesyłać do 30.12 tak gdzieś do południa.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

5

kurde - mam prawie napisane THC - tylko za dużo jest do tego chętnych :D:D:D

Kontakt: pin@usdk.pl