W nawiązaniu do tego wątku: http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?id=4707 oraz wypowiedzi Zajca i Lewisa zapraszam do dyskusji, czy chcecie, abym ogłaszał nowe konkursy, czy też - jako totalni dyletanci i materialiści (co wynika z tamtych wypowiedzi) - zaprzestał ich ogłaszania na forum atariarea (choć pewnie wogle to z nich nie zrezygnuję). Tego konkursu nie odwołuję i nadal trwa.
Przoszę o proste odpowiedzi (za - jestem za konkursami w przyszłości, przeciw - nie chcę więcej konkursów Sikora na tutejszym forum). Proszę o dopisywanie się do końca bieżącego roku - jeżeli większość będzie za zaprzestaniem ogłaszania konkursów - to bieżący będzie najprawdopodobniej ostatnim moim konkursem ogłoszonym na łamach atariarea. Amen.
W całej okazałości forum trochę mi tylko szkoda, że nikomu nic się nie chce i forum powoli schodi na poziom onetu lub blogów sfrustrowanych nastolatek, ale skoro taki jest głos ludu... ;(
Zapraszam do dyskusji.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.