wiecie co panowie i (?!?) panie?
ta cala dyskusja jest o dupe potluc... (krotko i zwiezle):
1. na stronie grayscale jest jak WOL (przez duze 'W') napisane, ze wszelkie komentarze [...] .. wiec jezeli panu epi'emu nie podoba sie to na tydzien przed deadline'm .. to kochany Epi.. idz sobie do innej piaskownicy i nie psuj innym zabawy...
2. do grayscale: jezeli juz zrobiliscie regulamin to powinniscie sie go trzymac - nie dlatego, ze maczam palce w tym compo (bo dobrze wiecie, ze jest to joke i surprise z mojej strony), ale .. takie sa reguly... czy ktos z organizatorow parties zmienil np. regulamin demo-compo bo jednej osobie nie podoba sie jedna wstaweczka? albo nie moze sobie z czyms poradzic? absurd. .. jak ktos sie nie wyrobil z kawalkiem to sorry batory... jest to JEGO wina, a nie Wasza. ... polemizujac dalej... autor ma do wyboru kilka formatow nie tylko TMC... (slyszysz epi?)
iksie&greg'u... pamietajcie o tym, ze ... kazda zmiana regulaminu, tudziez deadline'u dla ludzi, ktorzy juz cos podeslali nie jest fair...
3. ogolnie panowie 'muzycy' ... polemika jest do bani... konkurs organizuje grayscale a nie Wy. jezeli interesuje Was wystawienie czegos na w/w compo to albo to akceptujecie albo ... (patrz Epi). nikt Was nie zmusza do wystawiania zadnej pracy... nie badzcie mocni w buzi tylko sami sprobujcie zorganizowac taki konkurs.. zobaczymy jak szybko bedzie o Was glosno...
ogolnie watek mi sie znudzil, wiec jezeli ktos ma cos do mnie zapraszam na priv. naprawde szkoda zasmiecac forum AA takimi duparelami - moje sa po raz ostatni...
p.s.
grayscale - wspolczuje Wam.. pomysl byl przedni, ale... klimat upada...
p.p.s.
epi - bez obrazy .. uderzyles za mocno - to raz, a dwa .. pamietaj o tym, ze nas nie interesuje to, czy masz dostep 24h do sieci czy nie... jest to tylko i wylacznie Twoj problem - nie nasz, tudziez grayscale.