a co z lynxem??? ;)
dobre ! :D
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Strona główna nie ładna....
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a co z lynxem??? ;)
dobre ! :D
Mi sie najbardziej z nowej strony podobają dither-kropki w tle :)
Mój ekranik ma 1920x1200 więc wszystko się mieści, ale czytelność pozostawia wiele do życzenia.
gRzEnIu: :) ta, tylko, że ja czasami faktycznie odpalam lynxa bo mam natłok grafiki w oczach. ;) nawet da się czytać AA pod lynxem 2.8.2rel.1 http://www.fdisk.com/doslynx/wlynx/lynx … 2rel.1.zip
Juz pol roku minelo, to chcialem ponowic zapytanie Omleta o to, kiedy pojawia sie podstrony - artykuly oraz pliki? No i pytanko, dlaczego z linkow wyciete zostalo atari.online.pl? Nie zeby tam musialo byc, bo nie specjalnie mi to potrzebne, ale z ciekawosci... :)
Z zapomnienia. Sorry już poprawiłem.
No to jeszcze zostal dzial "Pliki". Jakies przewidywania co do terminu uruchomienia?
Ps. No i brakuje trzeciego i czwartego odcinka kursu Assemblera autorstwa TeBego. W odcinku piatym zas, to co jest po prawej (twoliner, linki) wjezdza pod spod, pod artykul (rozdzielczosc 1024 na 768).
kaz: kup wiekszy monitor ;)
Pliki sa, tylko w tym nieznosnym designie zaginely gdzies komentarze. Pewno jeszcze "niegotowe".
http://atariarea.krap.pl/pliki.php?sec=browse
Jellonek - wiekszy monitor przywroci dzial pliki i kurs TeBego? ;)
"naprawi" rozjechany lejałt ;)
E tam. Odcinek pierwszy i drugi mogl byc dostosowany do tej rozdzielczosci, a ten nie moze? Wszystko sie da...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Strona główna nie ładna....
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 87 zapytań