Ponieważ wszyscy wypowiadają się o nowym layu AA to ja nie będę oryginalny i także dorzucę swoje 3 gr. No więc nowy lay jest... nowy i żeby nie było, że moje zdolności co do produkowania zdań w języku Polskim są poniżej średniej krajowej (która pewnie i tak nie jest imponująca) to dodam jeszcze, że nowy lay jest inny niż stary lay i tego by było na tyle. Aż się spociłem ^^"
Ostatnimi czasy dostałem od swojej lepszej połówki mjuzisz w WMA, które to jak się potem okazało jest "protected". Co ciekawe na jej WMP chodzi bez problemu. Na moim chce licencję. Ona ma WMP 9-tkę ja 10-tkę. Uważając się za sprytniejszego (jak się jednak potem okazało raczej niepełnosprytnego) postanowiłem downgradeować swój WMP do 9 i... nic. Nadal to samo. Winamp też się pluje o tą licencję.
Czy idzie to jakoś ominąć? Jaki składnik jest za to odpowiedzialny? Od której wersji WMP zaczęły obchodzić licencje na pliki? Zaintrygowało mnie to, że u niej o nic się nie pluje, a u mnie tak. Czy jest ktoś chętny, kto wyłożył by mi problem? Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc :D
PS Miker: w końcu napiszę to demo :P