Witam
Jestem komputerowym laikiem, więc proszę o wyrozumiałość. Nabyłam w.w. komputer na Allegro wraz z monitorem do celów artystycznych (plan: projekt techno-nostalgiczny w ramach wystawy zbiorowej, polegający na wyświetlaniu tekstów, odpowiedni program obiecał mi ktoś napisać, więc mniejsza tu o koncepcję pracy). Jednak okazało się, że stacja dyskietek nie działa. Jestem w kłopocie, pilnie kupiłabym od kogoś bądź wypożyczyła na okres wystawy (od grudnia 2006 do końca stycznia 2007) taki komputer. Jestem z Poznania, ale mogę podjechać gdzieś w okolice. Czy możecie mi jakoś dopomóc, coś doradzić? Gdzie ew. można kupić ten model, czy jest jakieś grono kolekcjonerów Atari w Poznaniu do którego można się zwrócić i ew. czy może można szukać kogoś kto by naprawił ten komputer, który już mam...
Ewa
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury