1

Pilnie poszukuję gier Atari typu boulder dash, riveraid, spy hunter, jungle hunt,zybex, monte zumas itd.
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)

jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)

Pozdrwaiam:)

Np tu  http://www.mushca.com/f/atari/index.php   lub w bazie plików.

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

3

chodzi mi o te takie duże dyskietki, wogóle można je gdzieś jeszcze dostac ??

4

Dyskietki ? Obawiam się, że na dyskietkach 5,25 niewiele softu teraz dostaniesz... lepiej ściągnij wersje w postaci image-y dyskowych *.atr, odpal na emulcju, lub za pośrednictwem SIO2PC odpal/skopiuj na dyskietkę i odpal na Atari... prościej i szybciej.

5

macgyver: próbowałeś kiedyś powiesić ATRa nad łóżkiem na ozdobę? ;)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

6

A może kolega ma kontrole z urzędu w firmie i chce mieć legalny soft firmy FirstStar ?

7

i nie kolega;- tyle co koleżanka :) - :) a Mielec, to daleko od Krakowa ?? ;) -

Kontakt: pin@usdk.pl

8

Sandy napisał/a:

Pilnie poszukuję gier Atari typu boulder dash, riveraid, spy hunter, jungle hunt,zybex, monte zumas itd.
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)

jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)

Pozdrwaiam:)

Uderz do mnie na priva - pod koniec tygodnia jak się wykuruje jestem w stanie wysłać Ci paczkę sformatowanych dysków 5.25 - koszt hmmm jedynie koszty poczty czyli jakies 7-8zl.
Natomiast gry będziesz Musiała zassać w formie obrazów ATR i przerzuć je sobie sama na dyskietki - bo np. bulder dash jest jeszcze chroniony prawnie.

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

9

Pin: mało masz koleżanek? ;)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

10

Pin , Mielec od Krakowa około 140 km :) wcale nie tak daleko :)

11 Ostatnio edytowany przez Pin (2006-11-29 11:03:07)

hmmmm :) - mieszkam sam. Ale mam dużo dysków. :):):)

.. no dobrze. Potraktujmy to jako taki żarcik :) -

Kontakt: pin@usdk.pl

12

Pin a masz boulder dasha, riveraid i spy huntera ??:D

13

nawet jesli niema obecnie, to w 5min. zassie z sieci i zgra na dyskietki...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep