Pilnie poszukuję gier Atari typu boulder dash, riveraid, spy hunter, jungle hunt,zybex, monte zumas itd.
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)
jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)
Pozdrwaiam:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję gier Atari na dyskietkach =)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pilnie poszukuję gier Atari typu boulder dash, riveraid, spy hunter, jungle hunt,zybex, monte zumas itd.
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)
jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)
Np tu http://www.mushca.com/f/atari/index.php lub w bazie plików.
chodzi mi o te takie duże dyskietki, wogóle można je gdzieś jeszcze dostac ??
Dyskietki ? Obawiam się, że na dyskietkach 5,25 niewiele softu teraz dostaniesz... lepiej ściągnij wersje w postaci image-y dyskowych *.atr, odpal na emulcju, lub za pośrednictwem SIO2PC odpal/skopiuj na dyskietkę i odpal na Atari... prościej i szybciej.
macgyver: próbowałeś kiedyś powiesić ATRa nad łóżkiem na ozdobę? ;)
A może kolega ma kontrole z urzędu w firmie i chce mieć legalny soft firmy FirstStar ?
i nie kolega;- tyle co koleżanka :) - :) a Mielec, to daleko od Krakowa ?? ;) -
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)
Uderz do mnie na priva - pod koniec tygodnia jak się wykuruje jestem w stanie wysłać Ci paczkę sformatowanych dysków 5.25 - koszt hmmm jedynie koszty poczty czyli jakies 7-8zl.
Natomiast gry będziesz Musiała zassać w formie obrazów ATR i przerzuć je sobie sama na dyskietki - bo np. bulder dash jest jeszcze chroniony prawnie.
Pin: mało masz koleżanek? ;)
Pin , Mielec od Krakowa około 140 km :) wcale nie tak daleko :)
hmmmm :) - mieszkam sam. Ale mam dużo dysków. :):):)
.. no dobrze. Potraktujmy to jako taki żarcik :) -
Pin a masz boulder dasha, riveraid i spy huntera ??:D
nawet jesli niema obecnie, to w 5min. zassie z sieci i zgra na dyskietki...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję gier Atari na dyskietkach =)
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 57 zapytań