Witam
Jestem komputerowym laikiem, więc proszę o wyrozumiałość. Nabyłam w.w. komputer na Allegro wraz z monitorem do celów artystycznych (plan: projekt techno-nostalgiczny w ramach wystawy zbiorowej, polegający na wyświetlaniu tekstów, odpowiedni program obiecał mi ktoś napisać, więc mniejsza tu o koncepcję pracy). Jednak okazało się, że stacja dyskietek nie działa. Jestem w kłopocie, pilnie kupiłabym od kogoś bądź wypożyczyła na okres wystawy (od grudnia 2006 do końca stycznia 2007) taki komputer. Jestem z Poznania, ale mogę podjechać gdzieś w okolice. Czy możecie mi jakoś dopomóc, coś doradzić? Gdzie ew. można kupić ten model, czy jest jakieś grono kolekcjonerów Atari w Poznaniu do którego można się zwrócić i ew. czy może można szukać kogoś kto by naprawił ten komputer, który już mam...
Ewa
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.